Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Köszönöm!gentdelbarca írta:Gratula Enrique az élménybeszámolódhoz, jó olvasmányos lett, és a képek is jók!!
Fantasztikus érzés lehetett!!
Na majd jövőre ha minden jól megy nekem is sikerül kijutnom!
Mi itt a zalaegerszegi Questor utazási irodából intéztük a szállást, csak a repcsit rendeltük onlány. Úgy vélekedtünk, az a biztos, főleg nekünk, akik csak 18 évesek vagyunk, és nincs jártasságunk az internetes szállásfoglalásokban. Ráadásul ők 1000-féle variációt tudnak mutatni/ajánlani. Szerintem érdemes bemenni pár irodába, legalább érdeklődni.El Payaso írta:Tudsz vmi internetcímet ahol lehet foglalni?
Tudsz vmi internetcímet ahol lehet foglalni?Enrique írta:Én a tengerparton voltam, 1 órára vonattal - ott 7 éjszaka volt 65.000 FT egy 3 csillagosban, reggelivel, vacsival, meg egyéb nyalánkságokkal.El Payaso írta:Egy kérdésem lenne ahhoz aki már volt Barcalonában: Milyen szálláslehetőségek vannak, és mennyibe kerül egy éjszaka/fő?
De néztük hotelt BCN-ban, a központban, ott 53.000 volt egy két csillagos hotel, kaja nélkül.
Jó tanács amúgy: Jó előre érdemes lefoglalni a szállást, nehogy gáz legyen.

Én a tengerparton voltam, 1 órára vonattal - ott 7 éjszaka volt 65.000 FT egy 3 csillagosban, reggelivel, vacsival, meg egyéb nyalánkságokkal.El Payaso írta:Egy kérdésem lenne ahhoz aki már volt Barcalonában: Milyen szálláslehetőségek vannak, és mennyibe kerül egy éjszaka/fő?
Enrique írta:2-en mutatták, hogy jó a hüvelyujjukkal, egy csávó meg mondta, hogy hibás, mert piros-fehér-zöld van a piros kereszt helyett...Vito írta:jó képek!![]()
a "hazai" polódat megdícsérték-e?![]()
Aztán megmondtam neki, hogy magyar szurkolói klub-féleség vagyunk.
2-en mutatták, hogy jó a hüvelyujjukkal, egy csávó meg mondta, hogy hibás, mert piros-fehér-zöld van a piros kereszt helyett...Vito írta:jó képek!![]()
a "hazai" polódat megdícsérték-e?