2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
gránit írta: ↑2023.03.07. 22:33:12Ez a lényeg. A középpályán gyengék vagyunk, itt ment el a párharc a ManU ellen is. A második félidőben a visszavágón mezőnyben nem voltunk sehol. De úgy látszik, az újgenerációs szent tehenek most ezt a csapatrészt érintik. Amíg ott nincs rend és nem tudjuk kezünkben tartani a meccseket a legmagasabb szinten, teljesen mindegy, ki a jobbhátvéd.
Ez a lényeg. A középpályán gyengék vagyunk, itt ment el a párharc a ManU ellen is. A második félidőben a visszavágón mezőnyben nem voltunk sehol. De úgy látszik, az újgenerációs szent tehenek most ezt a csapatrészt érintik. Amíg ott nincs rend és nem tudjuk kezünkben tartani a meccseket a legmagasabb szinten, teljesen mindegy, ki a jobbhátvéd.
Ezt teljes mértékben adom!
Bocsánat, akkor félreértettelek.
Mondjuk az, hogy Laporta mit mond, nagyjából teljesen irreleváns. Egy igaz szó nem jött még ki a száján lényeges kérdésekben.Troym írta: ↑2023.03.07. 18:10:54Joan Laporta: "We must sign a right-back, while a CB will depend on the market possibilities. A striker surely yes, but it is likely that someone will have to leave. We have a great midfield and I don't see the need to sign someone there”
Max 3 érkező, de inkább 2 és gondolom Fati vagy Torres megy a szavai alapján.
Ezt már néztem a másik topicban is, de úgy döntöttem, hogy annyira komolytalan, hogy nem is reagálok rá. Most mégis megteszem, ha már megismételted. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy miből gondolod, hogy Xavi keze alá lehet megfelelőbb embereket találni, mint Gavi, Pedri és Frenkie. Meg hogy mégis ki tudna jobban irányítani egy csapatot, mint utóbbi kettő. Nem csak hogy elérhetőek nincsenek, szerintem amúgy sincsenek jobb (labdabiztosabb, inteligensebb, labdaügyesebb, komplexebb eszköztárral rendelkező) középpályások jelenleg a világon, mint Pedri és Frenkie.
A téli igazolásunkra, a jobbhátvéd Julian Araujóra értettem.
kevesli a játékperceit....city bajnokság, 2 hazai kupasorozat, BL...ehhez képest itt jóval kevesebb az alap kiindulási játékperc is....oké, hogy ballábas védő, de Christensen elég biztos pont, Alonso Xavi egyik kedvence, szóval jó védő, de szerintem nem lesz aktuális....