Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tökre tudat alatti volt a másik értelem!És tényleg, mindkét értelemben.
És tényleg, mindkét értelemben.
Hááát, Kessie gyakorlatilag az első labdaérintéséből helyzetbe hozta az ellenfelet... És utána se sokat javult...bence0330 írta: ↑2023.03.12. 20:40:02Kb pont ezt szerettem volna látni, de én SR helyett Kessiével, Torresnek most adnám a lehetőséget én is, mert oké, hogy a jobboson jó, de ott gy sem fog játszani. Ha a baloson menne neki annyira, mint tavaly, nem lenne lyukas annyira a poszt végre.PorSiempre írta: ↑2023.03.12. 19:51:05
Pont írni akartam, hogy jobb lenne, ha Robi lenne a szélső és Kounde menne be középre.
A lehető legjobb kezdő, bár Torres helyett lehet Kessie kellett volna oda középre.
De tetszik, hogy támadni akarunk és nem x-re menni.
Kessié majd úgyis jön a klaszikón, gondolom, mostanában a majdnem tizijén kívül hasznos, fontos tagja a csapatnak, a nagyobb meccseken főleg.

Kb pont ezt szerettem volna látni, de én SR helyett Kessiével, Torresnek most adnám a lehetőséget én is, mert oké, hogy a jobboson jó, de ott gy sem fog játszani. Ha a baloson menne neki annyira, mint tavaly, nem lenne lyukas annyira a poszt végre.PorSiempre írta: ↑2023.03.12. 19:51:05Pont írni akartam, hogy jobb lenne, ha Robi lenne a szélső és Kounde menne be középre.visca el barca írta: ↑2023.03.12. 19:44:15ts balde chris kounde roberto gavi busi de jong ferran lewy raphi
A lehető legjobb kezdő, bár Torres helyett lehet Kessie kellett volna oda középre.
De tetszik, hogy támadni akarunk és nem x-re menni.
Pont írni akartam, hogy jobb lenne, ha Robi lenne a szélső és Kounde menne be középre.visca el barca írta: ↑2023.03.12. 19:44:15ts balde chris kounde roberto gavi busi de jong ferran lewy raphi