Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről nekem előbb jut eszembe a szerencsejáték meghatározása, mint a labdarúgásé.
Kipróbálásról volt szó, ami nem azonos az átképzéssel, a jobb oldalon sem azért játszott, mert jobbhátvéddé akarták átképezni, hanem mert hiány mutatkozott, és ő alkalmasnak látszott arra, hogy betöltse. És mikor máskor lehetne kipróbálni élesben, ha nem egy simának ígérkezett meccsen, úgy, hogy mögötte ott van Alba.
Hát bem tudom, Balde egy nagy k7ncs,első pillanattól kezdve látszódott,hogy ő egy nagyon jó balhátvéd. Ha MCben lenne,akkor most a rossz meccseket arra fognánk,hogy nekünk nincs Baldénk. Nyáron meg 100 millákat fizetnénk érte.
Nem biztos, hogy lesz még rá alkalom, pedig talán érdemes lenne próbálgatni, de 4 pont elvesztegetése után szerintem most nemigen lesz kísérletezgetés.
A gólpassz előtti megelőző időszakban vakartam is a fejem több eladott vagy éppen pontatlan labdája miatt, féltettem is, hogy mennyire fogja bírni végig, de rátalált a "szétcsúszás" ellenszerére, szépen visszajött a meccsbe önmagától.
Szerintem sem kell itt nagyon parázni. Fati, Gavi is jóval később kapták meg a szerződésüket pedig még durvább volt az első szezonjuk mint Baldénak, sőt Araujonak is.bence0330 írta: ↑2023.02.28. 21:29:53Az elmúlt években senki nem akart elmenni, mindig volt riadalom, aztán a végén mindig kiderült, hogy csak sok hűhó volt a semmiért. Pedig pl Ara, Gavi is simán megállnák a helyüket bárhol, hívták is őket komoly klubokba, komoly pénzekért.
Itt nyilván van egy komoly ügynök is a képben, de ez a srác szerintem nem, vagy alig kisebb tehetsége, mint Davies, meg lehet érteni, ha igazi klasszis alapanyagként, az egyik legjobban, legstabilabban teljesítő játékosunkként valamiféle pénzt szeretne azért, észszerű keretek közt. Látszik, hogy nagyon diplamtikusan felelfet, szerintem emögé nem kell sokat látni.
Amíg Xavi az edző, neki és a többi fiatal játékosnak is hiba lenne elmennie. Lehet, hogy csapatszinten nem a legjobb edző, de a játékosokból képes kihozni a legtöbbet, érezni, hogy tanulnak tőle. Másrészt azért nagyon nincs is hova menni az angol csapatokon kívül, egyedül a PSG szeret óriás pénzeket fizetni. Amúgy már idén is támadásban óriási tehetség a srác, gyors és jól cselez, védekezésben biztos van hova fejlődnie. Remélem maradbence0330 írta: ↑2023.02.28. 21:29:53Az elmúlt években senki nem akart elmenni, mindig volt riadalom, aztán a végén mindig kiderült, hogy csak sok hűhó volt a semmiért. Pedig pl Ara, Gavi is simán megállnák a helyüket bárhol, hívták is őket komoly klubokba, komoly pénzekért.
Itt nyilván van egy komoly ügynök is a képben, de ez a srác szerintem nem, vagy alig kisebb tehetsége, mint Davies, meg lehet érteni, ha igazi klasszis alapanyagként, az egyik legjobban, legstabilabban teljesítő játékosunkként valamiféle pénzt szeretne azért, észszerű keretek közt. Látszik, hogy nagyon diplamtikusan felelfet, szerintem emögé nem kell sokat látni.
Hát gondolom nem 15 helyi fórumozó véleménye alapján fognak dönteni sem edzőről, de főleg nem elnökről, erre van a választás. Szerintem Laporta fölényesen nyerne egy újabb valasztást.