gránit írta: ↑2023.04.09. 22:27:16
Mindjárt sejtettem.

Ki nem találtam volna.
Aha, tehát Gavi szerinted fizikailag erős.

Jó, mondjuk nem csodálkozok. Írtál te már cifrábbakat is.
Muszáj reagálnom nekem is ezekre már...
Gavi nem erős? Alig tudják elnyomni, hiába csak egy szúnyog, ha sikerül, már pattan is fel és megy tovább! Mondjatok Puyolon és a Kisfőnökön kívül még egy ilyen habitusú játékost!
Technikás, erőszakos kullancs, aki jelenleg még forrófejű. És? Majd kinövi Xavi apáskodása mellett, főleg, ha Puyol is kezelésbe veszi egyszer remélhetőleg... NAGYON RÉGÓTA hiányzott már egy ilyen a csapatból, ahol a halvérűek és úriemberek kerültek túlsúlyba. Igenis a hentes tahók ellen kell Gavi, Pedrivel és a már rutinosabb Frenkie-vel félelmetes triót alkothatnak hosszú távon.
Fejlődnie kell? Igen
Kell neki pár atyai pofon? Kell bizony
Van tehetsége és oltári potenciál benne? Hogy a viharba ne lenne!
Csabával szinte mindig egyetértettem, a legtöbb dolgot hasonlóan láttuk, Gavit illetően viszont én sokkal derűlátóbb vagyok nála, de megértem, hogy ő látja az ellentmondásosságot a gyerekben és óvatosságra int.
Jelenleg benne látom a leginkább azt, akire nagy szüksége van a csapatnak, és persze ez nem azt jelenti, hogy a többi húzónév ne kellene, viszont Gavi volt a hiányzó láncszem és drukkolok neki nagyon, hogy legyen az, amire a tehetsége alapján hivatott: A Barca vezére!