Akkor kérlek, ne is hasonlítsd őt hozzájuk, mert komolytalanná teszi a hozzászólásod. Én helyén kezelem őt, nyilván nem is nekem szólt ez a rész.gránit írta: ↑2023.04.10. 23:11:03Nem elvárás egy 18 évestől, hogy azon a szinten teljesítsen, éppen ezért kellene a helyén kezelni. Igazából senki nem írta róla azt, hogy rossz játékos lenne, vagy ne lenne helye a csapatban. Ahogy látom, a kritikák inkább a dicshimnuszok ellen szólnak, és nem a kritikusok húzzák le őt túlzottan, hanem a dicséretek túlzóak.recrea írta: ↑2023.04.10. 21:24:58
Tehát őket hasonlítod össze egy 18 éves gyerekkel egy 15 éve leggyengébb Barcából?! Értem…tudod hol volt Mascherano 18 évesen? A River Plate ifiben.
Onnan jött elő, hogy szerinted nem jó fizikálisan. Ebben a szezonban a mai a 47. vagy 48. meccse, szerintem a legtöbbel rendelkezik a csapatból, ebből nagyjából az összeset végigrobotolja és minden párharcba beleáll, baromi gyengének tűnik fizikálisannetán az a jó fizikumú focista, akinek nagyobb a bicepsze vagy a combja, esetleg a legmagasabb?
Nem, nem erős fizikálisan. Ő fellökdösni próbálja az ellenfeleket. Aki erős, annak nem kell lökdösődnie, mert lepattannak róla, a puszta testével elnyomja az ellenfelét. Ő két kézzel lökdösődik, és a figyelmét is ez köti le a labda helyett. Mert ma is lökdösődött, ahelyett, hogy a labdaszerzésre koncentrált volna. Fellökte, nagyon jó. Csak a labda nem lett a miénk.
Baromi kiváncsi lennék, hogy pl a spanyol bajnokságban kik milyen arányban nyerik a párharcaikat vagy ki ellen mennyit szabálytalankodnak…erősen meglepődnél Gavi számain.
Hatalmas túlzás, amit írsz, én vagyok a harmadik vagy a negyedik, aki ezt leírja egy oldalon belül, a nagy számok törvénye alapján vélhetően te tévedsz, ez a kisebbik baj, a nagyobbik, hogy ragaszkodsz is hozzá. A labdaszerzés helyett lökdösik…ne haragudj