Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, ha jól rémlik mindenkinek igértél egy sört, ha meglesz a dobogó.csababarca írta: ↑2023.04.29. 07:14:56Tottenhammel mizu?
Valami top 2ről vagy dobogóról beszélgettünk anno, ehhez képest a bl-t se valószínű hogy alanyi jogon ki tudják harcolni.
5. Helyen és inkább hátrafelé kell tekingetniük a Villa és Pool felé.
Igen, bár szerintem ezt kicsit jobb színben tünteti fel, hogy az elsőn van a hangsúly, a sikeren, az meg abszolút érthető. Nem véletlenül volt egy Isak a legnagyobb igazolásuk, szinte senki nem akar csak pénzért elmenni valahová, kivéve persze a levezetést, az más tészta. Persze még mindig vannak ilyen "idióták", mint pl. Kane, aki már sok éve top3-5 center sokszoros gólkirályként, és egy Tottenhamben élte le a fociéletét. Vagy Vardy jó példa gólkirályként és sokszor azért harcolva, és akit mindenki meg akart szerezni fénykorában, de többször lenyilatkozta, hogy ő itt fejezi be a pályafutását, és kész. Viszont ezek a játékosok nem, vagy ötödannyi kupát nyernek, mint amire a szintjük predesztinálta volna őket. Egy Reál-Barca-City, vagy épp korábban egy Milan játékosként azért nem nagy szám a klubhűség amúgy, ha nagy eséllyel sikeres lehetsz itt.brazilfan írta: ↑2023.04.29. 07:17:26Nem biztos, hogy ez volt a szándékod, de ez egy korrekt leírása a profi futballt jellemző, non-stop játékoskeringőnek. Hol van esély a nagyobb sikerre, hol tudok nagyobbat kaszálni, hol kereshetek még többet, pedig már az eddigi fizum sem két fillér volt.bence0330 írta: ↑2023.04.28. 23:36:09És így, hogy alighanem BL-be jutnak, az európai piacra már komolyan beléphetnek, mert most már vonzóak lesznek a top kategóriás játékosok számára is. így, hogy ennyi angol topcsapat lett, és CFC-k meg Poolok maradnak le a BL helyekről, onnan például könnyen lehet, hogy átszállingóznak páran.
Nem biztos, hogy ez volt a szándékod, de ez egy korrekt leírása a profi futballt jellemző, non-stop játékoskeringőnek. Hol van esély a nagyobb sikerre, hol tudok nagyobbat kaszálni, hol kereshetek még többet, pedig már az eddigi fizum sem két fillér volt.bence0330 írta: ↑2023.04.28. 23:36:09És így, hogy alighanem BL-be jutnak, az európai piacra már komolyan beléphetnek, mert most már vonzóak lesznek a top kategóriás játékosok számára is. így, hogy ennyi angol topcsapat lett, és CFC-k meg Poolok maradnak le a BL helyekről, onnan például könnyen lehet, hogy átszállingóznak páran.
Szerintem az egész szezonra gondolt.Camp Nou99 írta: ↑2023.04.22. 08:25:17Mármint melyik játékot? Amit az utolsó 10 percben mutattak vagy amit az egész meccse?Nagybarcelona írta: ↑2023.04.22. 07:00:17Sajnos úgy nèz ki az Arsenalnak idèn sem fog összejönni. Nagyon szurkoltam nekik, a Barca szurkolása mellett velük ès az Ajax-al szimpatizálok. Nagyon ügyesen lett összerakva ez a csapat a sok milliárdos csapat mellett. Arteta munkássága most èrett be, de pènz nèlkül sajnos nem biztos, hogy meg tudják ismètelni ezt a szezont ilyen White, Tomiyasu stb. Igazolásokkal. Saliba ès Gabriel szèpen összeálltak, Ramsdale nagyon elkapta a fonalat. De amire Aerteta büszke lehet, az a támadósor, persze Odegaardról se feledkezzünk meg, nem is èrtettem mit akar a leigazolásával. Jesus mièrt nem volt jobb a Barcának, mint a nyári igazolásai... Ezt a játèkot várom a Barcatól.
Mármint melyik játékot? Amit az utolsó 10 percben mutattak vagy amit az egész meccse?Nagybarcelona írta: ↑2023.04.22. 07:00:17Sajnos úgy nèz ki az Arsenalnak idèn sem fog összejönni. Nagyon szurkoltam nekik, a Barca szurkolása mellett velük ès az Ajax-al szimpatizálok. Nagyon ügyesen lett összerakva ez a csapat a sok milliárdos csapat mellett. Arteta munkássága most èrett be, de pènz nèlkül sajnos nem biztos, hogy meg tudják ismètelni ezt a szezont ilyen White, Tomiyasu stb. Igazolásokkal. Saliba ès Gabriel szèpen összeálltak, Ramsdale nagyon elkapta a fonalat. De amire Aerteta büszke lehet, az a támadósor, persze Odegaardról se feledkezzünk meg, nem is èrtettem mit akar a leigazolásával. Jesus mièrt nem volt jobb a Barcának, mint a nyári igazolásai... Ezt a játèkot várom a Barcatól.
Nekem is rajtuk ment el a szeló, én csak sima győzelemre raktam.
El is vitték a mixem. Gól-gól és Arsenal győzelmet raktam. De most is leadták mint a Pool ellen. Azt vettem észre hogy az első 20 perc után visszavesznek és nem tudnak felpörögni.
Köszönöm! Ezek szerint max. a mennyeiben lesz ő edző!jarvis írta: ↑2023.04.16. 06:47:16
Hát 12 tavaszán megnyerte a BL-t, majd ki is nevezték a következő szezonra, de a gyengébb eredmények miatt már novemberben menesztette Abramovics a Chelseatől. Ezután edzette még a Schalke-t meg az Aston Villat (2016), majd jött egy elég nagy szünet és iden januárban nevezte ki a dél-koreai Jeonbuk Hyundai Motors technikai tanácsadónak. (a Wikipédia szerint)
Szóval érdekes sztori az övé is, egyszer összeálltak a csillagok, úgy tűnik, de ennyi![]()
Hát 12 tavaszán megnyerte a BL-t, majd ki is nevezték a következő szezonra, de a gyengébb eredmények miatt már novemberben menesztette Abramovics a Chelseatől. Ezután edzette még a Schalke-t meg az Aston Villat (2016), majd jött egy elég nagy szünet és iden januárban nevezte ki a dél-koreai Jeonbuk Hyundai Motors technikai tanácsadónak. (a Wikipédia szerint)
Jut eszembe,hova tűnt a csoda menedzser Roberto di Matteo? Nem sok fiatal(40 körül volt,amikor nyertek) BL győztes edző megy ilyen gyorsan a levesbe a futball térképről.