bence0330 írta: ↑2023.04.19. 13:38:39
Mint mondtam, JÁTÉKBAN, és ha CSAK JÁTÉKOT nézünk. És ezt a Bayern játékosai maguk is elismerték meccs után, pedig hát ők nem túl naivak.

Abban igen, ez egyszerűen lemérhető a kialakított helyzetekből. Fejben meg megvertük magunkat/a BM minket, nézőpont kérdése, más téma, de a játékunk elég lett volna egy 5-2-es győzelemhez is. És itt még a az elmaradt vádliratalpalásos büntetőt meg sem említettem, csak a kihagyott ziccereket. Azért ha egy nagyszájú Müller lenyilatkozza, hogy jobbak voltunk náluk, az jelent valamit.
Csak ez semmit nem ér és jelent, főleg a BL-ben.
Ezt megtanulhattuk volna már.
De most direkt megnéztem a bővített összefoglalóját a meccsnek, mert annyiszor felhozod ezt az agyonverés témát arra a meccsre vonatkozóan, hogy gyanús.
Na az első 45 percben tényleg jobbak voltunk, de főleg az első fél órában (Pedri, Lewa 2x, ezek közül főleg az első Lewa lehetőség nevezhető ziccernek), utána felébredt a bm, és voltak helyzetei, lehetőségei, kisebbek mint nekünk az tény.
50. percben benyaltuk a gólt, és onnan kalap-kabát, 3 perc múlva kaptuk a következőt, és eldőlt a meccs.
És a 63. percben volt a legnagyobb ziccerünk, Pedri azonban kihagyta.
Innentől már a BM is minimált focizott.
Szóval azt akarom mondani, hogy 45 percig tudtuk felvenni a versenyt, és jobbnak lenni. Ez egy BL-ben, ahol a csoportban is 4 félidős párharcokat nyomsz, édes kevés.
Hiába a jó játék, mert azt nem mondom, hogy 45 percig nem játszottunk jól és BL szinten. Mert ott megvolt.
De ez az agyonverés azért barokkos túlzás, még ha a játékra érted is. De tény, hogy a BL-ben valószínűleg a legjobb félidőnk volt egy erős csapat ellen.
A másik meg, hogy a real tavaly játékban kit vert agyon? Senkit kb, de amikor kellett, betették a hálóba a labdát, kegyetlenül, kíméletlenül. Kisebb helyzetekből, mint amiket Lewa vagy Pedri elrontott ezen a meccsen.
Sokszor mondtam, de ránk mindig is jellemző volt, főleg a BL-ben, hogy játékban abszolút top szintet kell lerakni, és akkor van eredménye. Mi rossz játékkal, alárendelten focizva nagyon ritkán boldogultunk a BL-ben. Ez a focink, játékunk velejárója.
Ami meg úgy február óta történik a csapattal, sérülések ide-oda, az eléggé kiábrándító.
szerk.:
egy kétmeccses párharcban a BL-ben ma nagyon nagy bajaink lennének, nem csak a City ellen. Még egy MU is nagy falat volt az EL-ben.
Szerintem, de ez hipotetikus, mert nincs rá bizonyíték.
Csak arra, amit pár napja beírtam eredménysor, ami objektíven megmutatja, hol is a helyünk Európában.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."