2006.08.26. 22:39:33
Sziasztok,
Azért ide írok, mert az élő közvetítések topic le lett zárva, de talán ide is illik.....
Szerencsére nem láttam a tegnapi meccset, csak a livescore-on követtem, de így is szétbaszott az ideg! Biztos nagyon jól és kocentráltan játszott a Sevilla, de nem értem, hogy Frankie miért a tavalyi védelmet játszatja konzekvensen a tétmeccseken. Tudhatjuk, hogy a tavalyi védelmünk nem volt éppen a legjobb (a leggyengébb csapatrészünk) nem véletlenül igazoltuk le Zambiékat! Okés, hogy felkészülési meccs volt, de a 4-4 is sokat elárult, de legalábbis egyvmit biztosan: meg kell kicsit reformálni a védelmet!!! Most is azt mondom, hogy Puyí-t vissza kéne tolni szélső védőnek, Zambi-t a másik oldalra, míg Rafa és Thuram lehetnének a belső védők és ezzel párhuzamosan el lehetne kezdeni Olmo beépítését. Belleti-re, Oli-ra pedig max csereként számítani, ha a fent említettek közül vki sérült, vagy eltiltott. Majdnem uaez igaz egyébként Gio-ra és Syl-re (inkább csereként) látható, hogy a szélső védekezés nem annyira erős. Sztem ezek után kár óvatoskodni és várni az újak beépítésével, hiszen a tavalyi embereink nem a legjobbak, ezt már eddig is láthattuk. Sajnos a betömörülős csapatok ellen nem engedhetjük meg magunknak, hogy gólt kapjunk, mert akkor futhatunk az eredmény után, aztán a siker erősen kérdésessé válik. Eléggé felmérgesedtem az eredmény láttán, de legalább nem Thuramék-kal "követtük el" ezt, így maradt a remény, hogy velük jóval stabilabbak leszünk/lennénk. Csak látnám már őket a kezdőben!
Azulgrana para siempre!