2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Utolsóként védeném pont őt, de azért ne az legyen már a színt, hogy akkor akadhat csak ki valaki, ha disznó feje, banán, stb repül felé.
Mi történt tegnap? Nekem videókból nem derült ki. Többet kapott a szurkolóktól, mint anno Figo Barcelonában? Amúgy Viniciusnak eleve nagyon ellenszenves feje van. Bár lehet csak nekem tűnik annak, mert a Realban játszik.markionni írta: ↑2023.05.22. 10:11:51Jogos a kritika altalaban, de erdemes megnezni ami tegnap tortent. Konnyu azt mondani, hogy hulye volt, de nem tudom ki hogyan reagalt volna ha szabalyosan fojtogatjak.csababarca írta: ↑2023.05.21. 20:44:06ViniciusAranylabda top3
![]()
Egyébként nagyon jó játékos lehetne, ha fejben összekapná magát.
Kvalitásai adottak, de ideggyenge, és pontatlan a kapu előtt még mindig, bár ebben javult.
Nálam akkor lehetne második polcos játékos. Nem a mostani mezőnyben,mert abban ennél is jobb,hanem az én kategorizálásom szerint. A sport együtt jár sok mással is,ezeket néhányan bírják és a legjobbak lesznek,néhányan nem és emiatt esélyük sincs feljebb lépni. Én a helyében a rendőrökig ütöttem volna a csávót,de nem is kapok milliárdokat,hogy ne tegyem.
Persze Vini nem az egyedüli hibás ebben, de talán elsőévesként nem kellett volna hergelnie majdnem az összes idegenbeli bajnokin, idióta módon táncikálni etc. A rasszizmus sajnos mindig is volt, van és lesz is, küzdeni kell ellene de legtöbbször úgyis csak kontraproduktív lesz, mint a meleglobbi. Engem ez nem is izgat annyira, játszák le a ligával meg a valenciával..addig se kell beszélniük a bajnoki 3. helyről.markionni írta: ↑2023.05.22. 10:11:51Jogos a kritika altalaban, de erdemes megnezni ami tegnap tortent. Konnyu azt mondani, hogy hulye volt, de nem tudom ki hogyan reagalt volna ha szabalyosan fojtogatjak.csababarca írta: ↑2023.05.21. 20:44:06ViniciusAranylabda top3
![]()
Kvalitásai adottak, de ideggyenge, és pontatlan a kapu előtt még mindig, bár ebben javult.
Jogos a kritika altalaban, de erdemes megnezni ami tegnap tortent. Konnyu azt mondani, hogy hulye volt, de nem tudom ki hogyan reagalt volna ha szabalyosan fojtogatjak.csababarca írta: ↑2023.05.21. 20:44:06ViniciusAranylabda top3
![]()
Az nem kifejezés, hogy ideggyenge. Már a meccsen is akkora botrányt csinált, hogy nem volt elég játékos, hogy lefogja, közben még Hugo Durot is lekönyökölte. Én is elítélem a rasszizmust, de nem kellene ekkora balhét csinálni mint ő. Ez amúgy is inkább a személyének szólt. Érdekes amikor kiment a szurkolókkal ordibálni pont Rüdiger ment oda, hogy lefogja, akinek egy szót se szóltak.csababarca írta: ↑2023.05.21. 20:44:06ViniciusAranylabda top3
![]()
Azért az ősszel is meg majd tavasszal is volt egy 6-8 mérkőzésből álló győzelmi szériájuk, plusz magabiztosan húzták be a meccsek legtöbbjét. Emellett még a Bl-ben is játszottak párhuzamosan.
Vagy nem ugyanazt értjük lehengerlő, látványos, bombajó játék alatt, vagy valamelyikünk elfogult.
Akkor a tavalyi szezonban mi volt? Esélye sem volt senkinek befogni őket a bajnokságban. A bombajó játéktól meg mi is messze vagyunk, hiába vezetjük toronymagasan a bajnokságot.brazilfan írta: ↑2023.05.07. 19:59:18De ez messze van a bombaformától. Ha jobban belegondolok, a Real nemcsak a mostani szezonban, hanem évek óta nem képes arra, hogy ne csak egy-egy meccsre szívja fel magát, hanem egy tetszőleges időszak valamennyi meccsén lehengerlő, látványos, bombajó játékot nyújtson.
Szerintem meg a két El Classico mutatta meg, hogy mennyire fontos a kupa a Realnak.
Persze, h jobb volt idén a Ligában a Barca, ezt felesleges vitatni. Sőt ugyanilyen egyértelmű volt a nemzetközi szereplés és a kupa megítélése is. De nem is erről volt szó.MatyiG írta: ↑2023.05.07. 21:31:26A Real elleni bajnoki visszavágón dőlt el végérvényesen a bajnokság, addig meg ugyanannyi pihenőnk volt, mint nekik, szóval ezzel kár takarózni. El kell ismerni, hogy jobbak voltunk a bajnokságban, ami meg is látszik a tabellán, nem egy-két pont a különbség, hanem már március vége óta szinte tétnélküliek a meccsek.
A Real elleni bajnoki visszavágón dőlt el végérvényesen a bajnokság, addig meg ugyanannyi pihenőnk volt, mint nekik, szóval ezzel kár takarózni. El kell ismerni, hogy jobbak voltunk a bajnokságban, ami meg is látszik a tabellán, nem egy-két pont a különbség, hanem már március vége óta szinte tétnélküliek a meccsek.A Barcának nem volt hétközi tétmeccse tavasszal. Amint lehetett, kizúgtak Európából. Maradt a hazai terep, ahol jobban akarták a trófeát, ezzel és a sokkal több pihenővel kompenzálni tudták azt, hogy gyengébb csapat.
A Barcának nem volt hétközi tétmeccse tavasszal. Amint lehetett, kizúgtak Európából. Maradt a hazai terep, ahol jobban akarták a trófeát, ezzel és a sokkal több pihenővel kompenzálni tudták azt, hogy gyengébb csapat.
A real 6 kupát nyerhet 1 év leforgása alatt, azért elég meredek azt mondani, hogy miénk a jobb csapat a bajnoki cím okán. Hogy időnként jobbak vagyunk, bizonyos versenysorozatokban az igaz de általánosságban szerintem nem vagyunk jobbak.
De, mert 14 pont az előny 33 forduló után.Miért, a Barca játékosok ki ellen pisáltak vért májusban, áprilisban, de akár márciusban? A MU ellen próbáltak februárban, annak se lett eredménye. Ebből nem következik, hogy jobb csapat lenne.
De ez messze van a bombaformától. Ha jobban belegondolok, a Real nemcsak a mostani szezonban, hanem évek óta nem képes arra, hogy ne csak egy-egy meccsre szívja fel magát, hanem egy tetszőleges időszak valamennyi meccsén lehengerlő, látványos, bombajó játékot nyújtson.
Miért, a Barca játékosok ki ellen pisáltak vért májusban, áprilisban, de akár márciusban? A MU ellen próbáltak februárban, annak se lett eredménye. Ebből nem következik, hogy jobb csapat lenne.MatyiG írta: ↑2023.05.07. 19:06:13Tehát mi vagyunk a jobbak.Én pl. ezért nem értek egyet, amikor néhányan azt hangoztatják, hogy pl. idén mi vagyunk a jobbak, mert 38 meccsen jobban kijön a különbség. Sokszoros BL-győztes játékosok már nem biztos, hogy januárban egy Cadiz ellen vért fognak pisálni a győzelemért