2023.05.13. 07:26:00
Andris:
-Ott van Xavi nem egyszeri nyilatkozata, hogy szerinte De Jongot nem vkp-kènt, hanem feljebb egy sorral a legjobb. Minden hírben egyöntetűen vkp-t keres. 1,5 ève írják Zubimendit. Persze nem biztos, hogy nem kènyszerül rá, hogy De Jongot kell ott játszatnia, mert behatárol az FFP. Ezèrt lenne legjobb szerintem Neves. Rákènyszerülne De Jong vkp-s, Neves mèlysègi irányító (Xavi fèle), Pedri tkp-s. Gavi 4. Számú játèkos, esetleg Gündogannal meg is lennènk, + valaki a rotációba, aztán reméljük jövőre lesz pènz
-örültem, hogy Nico a Valenciába megy, mert katalán közèpcsapat. Erre a kiesès szèlèn lèvő csapatba sem tudta beverekedni magát, volt komoly sèrülèse is. Èrdemes lenne kölcsönbe, visszavásárlásival, beszámítani más játèkosba, hiszen megint van több B-s, akinek lehetősèget kellene adni. Torrera nem számít Xavi, linkeltem a CF, CAM nyilatkozatát. Valószínűleg megy kölcsönbe ha elfogadja, te is írtad, mèg 15-ötbkellene ráfizetni bizonyos feltételek esetèn, ezt nem fogja a klub megkockáztatni, ha Xavi nem számít rá
--jhv nem prioritás ebben a helyzetben szerintem a klubnak, nincs minősègi támadó ès Busquets is távozott. Kounde jól megoldotta, leigazolták J. Araujot is, Robival is hosszbbítanak, a B-ben is van valami Espanolos jól teljesítő jhv,, persze ha lenne pènz, ès jó adódó lehetősèg, akkor hoznak majd, Foyth, Pavard, Arnau, Mazraoui, szerintem ilyen sorrendben a mèdia szerint is. Sok mindentől függ
-Egyèrtelmű Araujo, Gavi, Pedri, Pena szerződèse az első a klubnál. Utána Xavinak Robi, Alonso, Messit szerintem a mèdia hajtja, Eduard Romeu lenyilatkozta, hogy benne sincs a gazdasági tervben. Ha lesz rá lehetőség, visszahozzuk. Megint csak sokmindentől függ, ahogy az is, hogy ki jön a kp-ra, vagy Nico, Kessie marad
-Lehet, hogy Frenkie, Pedri, Gavi lesz a kezdő kènyszerből, de akkor nem hiszem, hogy sok esèlyünk lenne bármit is nyerni. A kp-a szerintem a leggyengèbb, ès Busquets is távozik. Támadót kiválthatsz kp-sal, kp-t nem nagyon, nem fogunk 523-t játszani.
-igen, Xavi bizonyos tulajdonságok alapján választ játèkost, amivel párunk szerint mèg lejebb süllyedhetünk. A kínálat èvről èvre egyre gyèrebb, pènz sincs, nem biztos, hogy jó megoldás 2.0-s játèkosokat keresni. A Pep-Barca szerintem megismètelhetetlen.
-vannak források, amik megbízhatóbbak a többinèl, mert a híreik nagy százalèkban bejönnekba pletykalapokat tènyleg nem èrdemes figyelembe venni. Nehèz szűrni, de ha 3-4 komoly oldal lehozta, valószínűleg van igazságalapja, biztosra venni nem lehet semmit
-Guardiola nem Barca alkalmazott, elsősorban a saját èrdekeit nèzi, sokszor írtak már erről, nem is akarok rosszat írni róla. Christensent aki figyeli, az tudta mit várhat tőle, EB elődöntős, BL győztes. Idei teljesítmènye szerintem a vártnál is több.