Jogos, ő Cruyff helyére jön, ami a pozíciót illeti. De ezt még a katalán sajtóban is keverték az elmúlt héten, mentségemre szóljon.Fernando írta: ↑2023.05.17. 22:03:25Deco nem Alemany helyet venne at. Ket -szamomra- intelligens ember, kivancsi lennek egyutt mit tudnanak alkotni. Kimmich jobbhatvednek indult, sokaig az is volt, majd szuro poszton jatszott sokaig, klasszikus vkp-t, majd 4-2-3-1-ben Goretzkaval egyutt jatssza a ket belso kk egyiket, igy elore sem rossz az epitkezesben. Ettol fuggetlenul szerintem eselytelen.
Valamiért úgy emlékeztem, hogy középső védőnek indult, csak Lahm kiesésével Guardiola kirakta szélre. De lehet, hogy teljesen rosszul emlékszem.
Abban egyetértünk, hogy ennél többet kár beszélni róla, mert nem lesz rá lehetőségünk.
Gündogan prímán játszik az utóbbi hetekben (is), hatalmas erősítés lenne, de az ő érkezése akkor a négy középpályás további erőltetését jelentené. Amit továbbra is megszenvedne a csapat támadójátéka szerintem. De Xavi lehet h nyomatná tovább, és amúgy HA nem sikerül értelmes támadót vásárolni balra, vagy nem jön Messi, akkor ez is a logikus lépés talán.
Holnap elvileg jönnie kell a híreknek arról, hogy a liga elfogadta-e a Barca tervezetét.