Told you.

Hát igen, én is ezt figyelem, a szakál rendben van, a játék kevésbé...
Ha ez a cél, ahhoz nem kell kb senki. Ez a keret spanyol szinten top1-2. Innentől felkészítésen, taktikán, elszántságon múlik.csababarca írta: ↑2023.05.20. 21:42:07
Ha az a cél, hogy a spanyol ligát domináljuk évekig, akkor jöhet ilyen Merino kaliber, nem oszt nem szoroz, semmi extra.
Le kell fektetni a célokat, és úgy igazolni.bence0330 írta: ↑2023.05.20. 21:39:06Ha már áthozzuk ide az igazolások részleget a meccs alapján, Merino esete pont az, akivel szerintem jobb lenne a keret. Kell 1-2 erős, vagy akár csak erős közepes középpályás, aki akár kezdő lehet, ha épp nagyot megy, vagy akár be lehet állítani a padról, és nem egy Torre meg SR. Ilyen igazolásokkal is sokat erősödnénk, akkor is, ha nem BS meg KDB, vagy valai klasszis, aki vezére lenne a csapatnak, az egy egész más kérdés. Ilyen szinten Zubimendivel sem lenne bajom, csak vele nem ez a cél, ha jól értem.
Minden támadónk hektikus, pont nem lógna ki Kubo.Bob_Marley írta: ↑2023.05.20. 21:26:15Kubo borzasztó hektikus.
Ahogy egy Veiga vagy Sergi Darder. Tökéletesen ideillo profilu játékosok. Labdabiztosag,magas passzkeszseg, nagy munkabírás.
Nem a kor a lényeg, csak azért írtam, mert aki 26 éves korára egy Sociedadig jut, éppen odaszagol a nem túl acélos spanyol válogatott környékére, annak oka van.Bob_Marley írta: ↑2023.05.20. 21:26:15Nem Merinora akarom kihegyezni,mert nem feltétlenül az O személyes fontos,de remélem körbe nézünk a Ligan belül,mert pl egy Merino meghatározó középpályás és remek szezonja van. Ahogy egy Veiga vagy Sergi Darder. Tökéletesen ideillo profilu játékosok. Labdabiztosag,magas passzkeszseg, nagy munkabírás. Kessie is 26, állítom bármelyik jobban illene a játékunkba.
Onnan nekem csak Kubo kéne.csababarca írta: ↑2023.05.20. 21:11:35Az ilyenek nálunk két egyeneset nem rúgnának a labdába.Bob_Marley írta: ↑2023.05.20. 21:08:34
Merino nagyon jó kis focista továbbra is, szívesen nézném nálunk is
El kell az ilyeneket felejteni, 26 éves, benne ennél nincs több.
Az ilyenek nálunk két egyeneset nem rúgnának a labdába.Bob_Marley írta: ↑2023.05.20. 21:08:34
Merino nagyon jó kis focista továbbra is, szívesen nézném nálunk is