Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
https://player.hu/sport-3/a-barcelona-e ... elsea-elol
Támogatom. Középen néha akkorákat hibázik mint EG. Chelsea bekopogtathatna érte úgy 80 millióval.visca el barca írta: ↑2023.05.23. 19:17:31Mondjuk ha jon inigo, akkor a cselzinek túlárazva el lehetne adni, és abból a pénzből meg lehetne venni cancelot. Nem lenne egy rossz üzlet.
A penzen kivul nem tudom mi motivalna ot, hogy odamenjen. Egyelore kezeljuk szerintem kacsakent a dolgot. Foyth is ugy remlik kenyszerbol kezdett el jobbekket jatszani, eredetileg o is KH, plusz nem renlik, hogy akkora extra lenne azon a poszton. Ennyi erovel hozhatnank Molinat vagy Montielt is kb ugyanennyiert, vagy fele ennyiert az Osasunas Arnaut vagy a Mallorcabol Maffeot. Ugyanaz a szint. Ha Kounde menne megis en ramennek Pau Torresre es Koundetol fuggetlenul hoznek egy jobbhatvedet.
A Sport szerint 200 millióból 70+ millió a betervezett játèkoseladás, azaz 80 milliós állítólagos árcèdulájával egy szemèlyben megoldaná az egy az egyben törtènő igazolásokat. Foyth 43, aki elvileg Xavi vágya, jhv, ès belső vèdőt is tud játszani, mert az volt az eredeti posztja. + Ingyen Inigo+pènz. Elgondolkodtató.Fernando írta: ↑2023.05.23. 15:07:22A baj az, hogy középen nem igazán volt minőségi ő sem, a szélen is inkább egy elfogadható szintet hozott, ami a Ligához elég volt. Ha menne nem sirnék, viszont jobbra nem tudnám kit tudnánk hozni. J. Araujo lutri plusz tartanék tőle hogy R. Araujo lenne oda kitolva vagy Balde.Troym írta: ↑2023.05.23. 14:10:50Ha elmegy, akkor olyanok leszünk, mint a saját farkát kergető kutya.
Van 3 minőségi khv 5percig, adjunk el egyet, lesz 2, az egyik megsérül és nyavalyoghat mindenki a gyenge védelmen, amikor Inigot szétfutja, vagy kicselezi mondjuk Musiala. Ha eladnák még pénzünk se lenne, ez menne bele a 200 millióba.
A baj az, hogy középen nem igazán volt minőségi ő sem, a szélen is inkább egy elfogadható szintet hozott, ami a Ligához elég volt. Ha menne nem sirnék, viszont jobbra nem tudnám kit tudnánk hozni. J. Araujo lutri plusz tartanék tőle hogy R. Araujo lenne oda kitolva vagy Balde.Troym írta: ↑2023.05.23. 14:10:50Ha elmegy, akkor olyanok leszünk, mint a saját farkát kergető kutya.
Van 3 minőségi khv 5percig, adjunk el egyet, lesz 2, az egyik megsérül és nyavalyoghat mindenki a gyenge védelmen, amikor Inigot szétfutja, vagy kicselezi mondjuk Musiala. Ha eladnák még pénzünk se lenne, ez menne bele a 200 millióba.
Toni Juanmartiè a Sport újságírójáè az èrtesülès, Romero is ráerősített. Állítólag tart attól, hogy jövőre is jhv lesz. Lehet igazságtartalma, többször írt hasonlót a sajtó. Nehèz elkèpzelni a távozását, mert Xavi nagyon kedveli, ès állítólag magas 7-8 millió a nettó fizetèse is, bár a PL-ben mèg többet is kaphat. 50-60 milliót valószínűleg lehetne kapni most is èrte, Inigo elvileg ingyen èrkezik, Laporte távozni szeretne, mert kikerült a City kezdőjèből. Ott van Pau Torres, bal lábas vèdőkènt, akit szintèn règóta figyel a klub. Kounde árából lehet kijönne Laporte+egy jhv valamennyi ráfizetèssel. Koundet kedvelem, jó vèdő, de nagyon sok hibát vèt, ahogy a Sevillaban is tette.
Szerintem kicsit szigorú vagy vele kapcsolatban. Véletlenül sem a megállapításaiddal szeretnék vitatkozni, inkább általánosságban gondolom, hogy nekem az a benyomásom, mintha a mostani "kudarcnak?" (vagy elmulasztott lehetőségnek?) megélt meccs az ő nyakába lenne varrva.
Ahányszor középen játszott (ami nagyon kevés) nem igazán lehetett rá panasz. Tegnap valóban a csapat egy leggyengébb láncszeme volt, de úgy en bloc mindenki olyan amatőr hibákat vétett, amiket nem szoktunk. Araujonak is volt két olyan megmozdulása, amit összességében az egész szezonban nem láttunk.gránit írta: ↑2023.02.17. 11:03:54Semmi különös, szóvá tettem, mennyit hibázik, ennyi. Mondjuk ez nem szokott jó omen lenni, mert akit a számra veszek, az általában vagy egy éven belül repül a csapatból, vagy katapultgolyóként repítenék, de maradni akarnak (pl. de Jong, aki mára már nem annyira körülményes, mint a kezdetekben).
Raphinháról látom, hogy sok kritikát kap, ő a hibák mellett nagyon sokat tesz is hozzá a csapat játékához. Koundé-tól én egyelőre nem látok maradandót. Egy ideig Garcia is kezdő volt, az ő esetében elfogyott a türelem.