Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
sport.es mai cikkvinszentvega írta: ↑2023.06.16. 14:17:34Egyáltalán nem azt nyilatkozta, hogy winning!!!
Honnan az infó? Index ?![]()
Egyáltalán nem azt nyilatkozta, hogy winning!!!Troym írta: ↑2023.06.16. 12:53:05Jó a mai nyilatkozata:
Raphinha: "Winning the Champions League is next season's goal."
Egyrészt, ha álmodozik, akkor gondolom a Vitoria Plzen játékosai is ilyet mondanának, ha komolyan gondolja, akkor nincs tisztában az erőviszonyokkal Európában még egy ilyen szezon után sem.
Én ezt olvastam: The Champions League is the objective for next season...Troym írta: ↑2023.06.16. 12:53:05Jó a mai nyilatkozata:
Egyrészt, ha álmodozik, akkor gondolom a Vitoria Plzen játékosai is ilyet mondanának, ha komolyan gondolja, akkor nincs tisztában az erőviszonyokkal Európában még egy ilyen szezon után sem.
a Barca top8 csapat a bl-ben is. nem több,de nem is kevesebb. szerencsés esetben 2-3 hasonlóan erőset elég megverni a győzelemhez. Egy Inter-es ágon jövőre lehetne döntőzni. City kiemelkedett és jövőre is így lesz,de nem muszáj a Barcának kiejtenie őket.Troym írta: ↑2023.06.16. 12:53:05Jó a mai nyilatkozata:
Ritkán mosolyog. Szerintem a legutóbbi interjú a rövidsége ellenére is beszédes, néhány mondatba sikerült belesűrítenie két olyan információt, ami segíthet megérteni az önképét és a személyiségét.
Vagy ha berúgja az ajtó-ablakot.
Támadó középpályást sokat játszott a Leedsben (ő alapvetően stílusra szerintem amúgy is egy 10-es, egy támadóközéppályás, csak a szélen), és nekünk pont olyanunk nincs. Pedri kb az, de azért nem tökéletesen, az ő hiányában meg nyilván senki. Szerintem is ki lehetne próbálni, bár a többi támadó mostani állapota és Dembélé hiánya mellett nehezebb lenne meghúzni, mert akkor ki van elöl. Talán Torres kaphatna ily módon egy-két meccset a jobbszélen a preferált helyén, és feljebb lehetne tornászni az árát...Troym írta: ↑2023.04.17. 08:53:56Próbáljuk már ki belső középpályán, a mostani hullagyenge emberek mellé vinne valami hajtást, akaratot, pár építő jellegű passzt és nem azon dohogna mindenki, hogy egy bóját se tud kicselezni. Megint az lesz, hogy visszatér a 2 sérült, rögtön 90 perc és min az egyik visszaesik.