Semmi kirúgásról nem volt szó és a klubnál sem "elégedetlenség", vagy rossz teljesítmény miatt lett elengedve.grgly50 írta: ↑2023.06.19. 08:30:36Nézve a Nemzetek Ligája meccseket, az jutott eszembe, hogy vagy nagyon gazdagok vagyunk, vagy valamit nagyon nem jól csinálunk.
Jordi Alba. Stabil focija elfér a spanyol válogatotban, a barcábol "kirúgták". Pedig maradni szeretett volna. Helyette talán sikerül kukázni megint valakit, aki vagy-vagy.
Nyílván én csak a fotelból látom, de tőle sokkal gyengébb játékosok vannak a csapatnál stabíl pozícióban. Jó, ő balhátvéd szerepkörben játszott, ahová bekopogtatott Balde. És "nyert". A mai helyzetben talán más felállásban még mindíg tudott volna hozzátenni.
Szerintem nem ő volt a leggyengébb láncszem.
A második legnagyobb bérű játékos volt, így is nagyon meg kell húzni a nadrágszíjat, hogy az itt lévők hosszabbítása és az esetleges érkezők fizetése beleférjen a büdzsébe.
Egyszerűen most olyan helyzetben van a klub, hogy ilyen dolgokat muszáj meglépni, a Barto-féle maradványok ezt kikényszerítik. Így is alig tudunk játékosokat regisztrálni, ha marad nem sok erősítésre nyílna lehetőség.
Mondjuk, ha Baldé nem lenne sérült szerintem a válogatottban is padra szorult volna.