Troym írta: ↑2023.06.18. 11:40:41
Szerintem Dembele nem eladható, és nem kizárólag azért, mert maradni akar, de tavaly szabadon igazolható játékosként sem jelentkezett érte senki. Nekem ez az "értékelése" objektívabb a sok tucat másik csapat véleménye kb elmondja szakmailag mit gondolnak róla.
Nekem is ez a fő gondom. Tavaly tavasszal pedig nagyot ment, és akkor már amúgy 2 éve csak 1 rövidebb sérülése volt, és még így sem akarta senki ingyen sem. Még pletykák sem jelentek meg róla más csapattal kapcsolatban, ami azért durva, mert amúgy még a semmire is jelennek meg pletykák. Nem látom, hogy tudnánk eladni, főleg, hogy megint kiesett több hónapra. Talán a megváltozott körülmények a PSG-ben adnának rá esélyt, tavaly Mbappé, Neymar, Messi mellé felesleges lett volna.
Dembélé mentalitásával és munkamoráljával a PL sajna kb kizárt, max valami hirtelen fellendülő/fellendülni akaró NC, AV szemében lenne vonzó.
Dembélé a kvalitásaival (gamechanger, valamit mindig csinál) és a hátrányaival (sérülékenység, letámadás-védekezés) igazából nem lehet semmilyen klubban szerintem elsőszámú játékos a posztra, egy nagyon minőségi játékos mindig kellene mellé. Az meg keveseknek fér bele.
Én amúgy nem adnám el, hanem bal, és néha jobbszélsőként számolnék vele, ez csak arra ment, hogy ő szerintem sajna nemhogy kevésbé eladható, mint Raphinha, hanem kb egyáltalán nem.
Egy teljes szezon alatt meg kb kiderült, hogy a brazil és az őtámadóstatjai kb hajszálra megegyeznek minden területen, csak Raphinha védekezőstatjai elképesztőek mellette. És ez a sok 1-0-ás meccsen aranyat ért. Viszont nyilván ha kötelező lesz egyet eladni, akkor ő mehet egy 90-100 körüli ajánlattal. Csak ha Zubimendit vesszük meg belőle, és nem mondjuk egy Kimmichet, akkor a hajamat fogom tépni.
Amúgy Dembélé pont most nyilatkozott a Marca-nak, határozottan elutasította a PSG-s híreket, mondván, hogy jól halad a szerződéshosszabbítás. Az amúgy remélem, hogy egy kis csökkenéssel jár majd, vagy legalábbis olyan kiegészítőkkel, amik x meccs esetén lépnek életbe.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy