Addig szerintem ne is beszéljünk lehetségesen èrkező játèkosok esetleges bèrigènyèről, mèg ha ingyen is èrkeznènek, amíg a prioritás Xavi kedvenceinek az 5. számú kh-nek Alonsonak a regisztrálása, mert a 4 vèdős felállásban bhv-nek nem alkalmas, vagy Robertonak a 6. számú kp-nak a regisztrálása, aki pedig jhv-nek nem alkalmas. Roquera a brazil csodára viszont úgy nèz ki, csak lesz 45 millió. Nem is csodálkozom, hogy Alemany menekült volna.Chino írta: ↑2023.06.19. 12:07:38
Gündogan visszadobta az arabok ajánlatát, a Mundo szerint az Arsenal lehet még a pakliban.
Most elsősorban Busquets helyét kellene foltozni a kp-n, Gündogan a jelenlegi helyzetben egyedüli érkező lehet oda, Milinkovic-Savic nem hiszem hogy beférne a büdzsébe. Rabiot-nak szerintem nagyon magas lenne a bérigénye. Nem csupán az árat, hanem a fizetést is szem előtt kell tartani. Az eddigi nagy eséllyel érkezők, mint IM, Roque ebben az aspektusban megfelelőek. Guido Rodriguez mondjuk szerintem nem ügyetlen gyerek, legalábbis ahány Betis meccset láttam nem rossz játékos. Nyilván nem egy Kimmich, de ha már választani kellene inkább ő mint Amrabat. Bár utóbbiról már a Bayernnel kapcsolatban is pletykálnak.
Mèg szerencse, hogy úgy nèz ki az öreg Florentino mèg Xavinál is nagyobb "troll", mert lenyilatkozta, hogy Joselu èrkezik kölcsönbe, ès kèsz is a Reál átigazolási szezonja. Így mèg pár igazolás, ès ismètelten van esèly a bajnoki, kupa cím elhódítására. A BL-re pedig majd jöhetnek megint a kifogások, mint a sèrültek, magas fű, meg, hogy "egy fontos játèkos nem èrkezett" az átigazolási szezonban, mert nem hagytak rá elkölteni 60 milliót, ès nem is akart jönni. Èn vagyok Tebas legnagyobb kritikusa, de Xavinak ne is engedjenek igazolni, inkább játsszon Nico vagy valamelyik B-s.
Bíztam Laportában ès Alemanyban, hogy meggyőzik, de addig hajtjuk a kis kedvenceket, hogy elviszik lassan az épkézláb, elérhető játèkosokat, mert vagy a poszt egyik legjobbja, vagy egy Busquets klón jöhet A opcióban. De Jong pedig fel sem merül.