Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Így már valamennyire értem, de így se értek egyet vele. Szinte minden csapatnál vannak koloncok, viszont az általad felsorolt neveken kívül szinte minden játékosunk abszolút használható.Peter írta: ↑2023.06.25. 03:25:19Tehát - nevezzük úgy a gyereket, ahogy írtad - nekem az egyelőre szembemegy a versenyképes jövőképpel, ha az aktuális kirakatra fókuszálunk (Lewa, Gündogan), miközben az üzletben több holmi sajnos lehúzza ezt a versenyképességet. Előbb rendbe tenném az üzletet és jöhet a kirakat.
(Ha ez a folyamat nyitásig, tehát a szezon kezdetéig végbemegy fordított sorrendben, mea culpa)
Nem kritikának indult, hanem olyan véleménynek, hogy nem igazából értem a jövőképet. Ezalatt nem feltétlen a most induló szezonra gondolok, hanem annál picit tovább. Aztán a poszt a végére lehet, hogy kritikusra sikerült.
A szűrő poszton én is inkább Nicot próbálnám meg játszatni, mint hogy ilyen Amrabatokat hozzunk. A JH posztal is részben egyetértek, bár azért azt úgymond lefedetnek érzem a J. Araujo-Koundé kettőssel (a francia ne siránkozzon hogy nem szeret ott játszani mert idén szerintem jobb volt ott mint KH-ben ), viszont hogy a Baldé mögé nem néznek valami értelmes embert hanem az Alonsot akarják a cseréjének attól futkos a hátamon a hideg, iszonyúan lassú az ember, simán lefutja bárki.... Én se kedvelem a Cancelot mert egy nagyarcú gyökér, de ha őt el tudnánk hozni kölcsönbe az megoldaná mindkét oldal gondját.Troym írta: ↑2023.06.24. 23:36:50Ha Brozovic nem jön, el kéne engedni ezen poszt további erősítését. Ott van Frenkie, Kessie és Gündogan is vkp poszton bevethetőek, sőt akár Nico is, ez 4 ember 1-2 posztra, abban az esetben igenis meg kell tanulni másképp is játszani, ne üldözzünk se vágyálmokat (Kimmich), se ne költsünk olyanokra, akiknek a szintjét most is elérik az ittlévő fiatalok (Amrabat). Gündogan és Nico inkább előrébb játszik, de mindkettő játszott már a védelem előtt is. Ha minden kötél szakad és még ez a 4 játékos sem elég, akkor bőven elég lenne hozni az U20 uru srácot 5. szűrőnek.
Plusz továbbra sem értem azt sem, hogy egy Európában 0 kilométeres 1 szem jobbhátvéd viszont miért elég, ha 4 vkp poszton játszó játékos nem az? J. Araujo még iszonyú nagy talány, de ha ő a következő Dani Alves, akkor is ki fog fulladni ekkora terheléstől, mert Kounde szerintem pazarlás oda, SR meg maximum ásványvizet kéne osszon a többieknek. Abból a 20-30 millióból, amennyibe a Busi utódok számai röpködnek egy egész vállalható jhv hozható lenne.
Abszolút, hiába nem feltétlenül tökéletesen az a profilja. Tud is focizni, plusz nem is tudom, mikor volt ennyire brutális testfelépítésű játékosunk, akiről lepattannak az emberek. Alkatra szerintem kiköpött Rodri. Ha nem tudunk Zubimendiket szerezni, lehet, hogy megint nekiáll próbálgatni majd nyáron.
Én még Nico-t is elnézegetném ott, de tartok tőle, hogy EG lesz az, akiben Xavi a megváltót látja majd.
Milyen jó lett volna, ha akár csak egyetlen egyszer a posztján játszhatott volna tétmeccsen, mert így 1 év alatt nem derült ki, milyen lenne ott, ahol tud focizni.
Szerintem pont nem problèma Deco. Alemanynak is teljesen mások a hírek szerint az elkèpzelèsei, szerintem nem hiába akart távozni. Remèlem ők ketten meg tudják győzni Xavit, hogy tegyen le fölösleges 80 milliós álmairól.
Én egyetértek veled, sokszor nem láttam azt a tiszta hadrendet, amire építenénk, hanem poszt nélkül fel voltak hányva a középpályásaink a pályára. Lewandowski majd úgyis berúgja. Vagy nem, ha hárman lógnak a nyakán.
Szerintem az általad felsorolt nevek nagy részét Xavi nem fogja bedobni, max kupameccseken.bence0330 írta: ↑2023.06.23. 16:16:11Én meg pont azért furcsállottam a török gyere hírét, mert bár nagyon szimpi, de így is annyi fiatal van a csapatban, és azok közt, akiket még be lehetne/kéne építeni (J. Araujo, Torre, Yamal, esetleg Fayé, Riad), hogy szerintem nekünk most nem annyira fiatal srácok kellenek.
Ja, én sem nagyon értem. Közben szereztünk egy "Szörnyet" 1,5 misiért, vagy bejön, vagy nem, télen ugyan sajna elcsesztük, de attól még hoztunk olcsón egy jó felépítésű jobb bekket, ezek is remek igazolások. Bartóéknál nyilván számon lehet kérni mindent, csak szerintem kár összemosni a két korszakot. Most elég jó építkezés megy, kb minden csapatrészben. Kb már csak SR és Alonso az, akit nem értünk, mit keresnek a csapat közelében hosszabbítással (mert Garcia más eset), de ez valami edzői fétis. Viszont ők is bőven cserék csak.Chino írta: ↑2023.06.23. 15:56:39Véletlenül sem bántásból, de nálad mi lenne a következetes építkezés? Sikerült összehozni egy nemzetközi viszonylatban is top belső védelmet, ami évek óta a leggyengébb csapatrészünk volt.Peter írta: ↑2023.06.23. 11:35:39Olvasgatom, hogy nem csak nálam nem tiszta a látás.
Szerintem ott van a kutya elásva, hogy lövésünk sincs arról, hogy Xavinak szakmai vonalon illetve a klubnak úgy általában milyen a jövőképe.
Szurkolói szemmel nézve voltak pozitív változások, de olyanok is voltak, ami ellentmond ezeknek a pozitív változásoknak.
Ebből számomra olyan eredő következik, ami ezek miatt nem kiszámítható és olyasmi következtetést vált ki belőlem, hogy a klubnál sem feltétlen tudatos az irány.
Olyan valahogy majd lesz, éljük túl.
Szóval a kézzel fogható "tudatosság" nekem annyiban sajnos kimerül, hogy a cél a tűzoltás és valami eredmény felmutatása. Hogy hogyan, kivel, mivel, milyen eszközökkel, az teljesen mindegy.
Erre viszont mindent lehet mondani, csak a valóban tudatos és következetes építkezést nem.
A lehetőségekhez viszonyítva igyekszünk hiányposztokra igazolni. Egy Kimmich akit szeretnénk nyilván tökéletes lenne, de nem a Bartomeu-érában vagyunk. Sok fiatal van a csapatban akik folyamatosan fejlődhetnek és nem olyanok, akiknek max. 1-2 évük van hátra.
A kp-ra jött egy elit, rutinos játékos, Lewy mellé/mögé egy fiatal, tehetséges csatár. Jó ütemben sikerül cserélni a csapatot, mivel ez nem kezdődött el idejében, folyamatosan.
Próbálunk megszabadulni a sallangtól úgy hogy a lehető legjobban jöhessünk ki belőle.
Nem tudom mi lenne a következetes építkezés.
Véletlenül sem bántásból, de nálad mi lenne a következetes építkezés? Sikerült összehozni egy nemzetközi viszonylatban is top belső védelmet, ami évek óta a leggyengébb csapatrészünk volt.Peter írta: ↑2023.06.23. 11:35:39Olvasgatom, hogy nem csak nálam nem tiszta a látás.
Szerintem ott van a kutya elásva, hogy lövésünk sincs arról, hogy Xavinak szakmai vonalon illetve a klubnak úgy általában milyen a jövőképe.
Szurkolói szemmel nézve voltak pozitív változások, de olyanok is voltak, ami ellentmond ezeknek a pozitív változásoknak.
Ebből számomra olyan eredő következik, ami ezek miatt nem kiszámítható és olyasmi következtetést vált ki belőlem, hogy a klubnál sem feltétlen tudatos az irány.
Szóval a kézzel fogható "tudatosság" nekem annyiban sajnos kimerül, hogy a cél a tűzoltás és valami eredmény felmutatása. Hogy hogyan, kivel, mivel, milyen eszközökkel, az teljesen mindegy.
Erre viszont mindent lehet mondani, csak a valóban tudatos és következetes építkezést nem.
davi10 írta: ↑2023.06.23. 14:24:04Köszönöm, pont ilyesmit akartam írni, hogy mondj már egy klubot ahol te tisztán látod az utat... mindenhol vannak játékosok akik bejönnek és olyan is akik nem válnak be.
Plusz ne felejtsük már el mit művelt az előző vezetés. Érthetetlen számomra, hogy egy ennyire kókler, inkompetens, rosszindulatú vezetés minden tagja hogy nincs minden nap agyonverve Barcelona utcáin. Majdnem csődbevittek minket.
Most meg az új vezetés szemére van vetve, hogy csak a zavarosban halásznak... Az ok-okozati összefüggéseket fel kéne ismerni.
Ezt a kritikát most nem teljesen értem.Peter írta: ↑2023.06.23. 11:35:39Olvasgatom, hogy nem csak nálam nem tiszta a látás.
Ez így van, de sok a sallang, amit már illett volna levágni és ehhez még jöttek is sajnos hozzá. Ezeket megvédjük, miközben szakmailag nem igazán válnak be.