2023.06.25. 13:14:22
Carrasco, egy jobblábas játékos sosem Baldé helyére volt szánva, hanem a balszélre, mert az teljesen nulla lett (tudom, hogy szerinted 3-5-2 kéne, és nem mondom, hogy ez hülyeség, csak hogy Xavi rendszereiben gondolkodjunk, aki ezt kb tuti nem fogja alkalmazni). Most talán Fati éledezik, de amior Carrascoról szóltak a hírek, akkor a két totál homály spanyol volt oda, akik helyett még Gavi is jobb volt, az volt konkrétan a legnagyobb lyuk a csapatban.
Az Atleti rendszere teljesen más, ott még használható hátrébb vonva.
Azzal egyetértek, hogy Alonso és SR hosszabbítása borzasztó döntés, és főleg az előbbire tuti, hogy van jobb alternatíva 5 misi alatt a piacon, vagy a B-ben. Aki legalább tud futni, és ezzel már meg is ugrotta a lécet. SR szerintem sem ANNYIRA rossz, hogy bárkivel pótolni lehessen, de azért alighanem lehetne ingyen vagy B-ből ilyen szintű játékost hozni. EG más tészta, mert őt nagyon mellőzi is, csak hát 26-ig szerződés köti ide.
Xavi teljes inkompetenciáját szerintem ez messze nem mutatta, amit az idei BL-en kívül elért nálunk, az kb az abszolút csúcs, amit ki lehetett hozni a csapatból (tavalyi 2. hely óriási bravúr volt, és az azzal járó idei szuperkupa győzelem, plusz az idei főlényes bajnoki elsőség). De ilyen téren szerintem is nagyon komoly hiányosságai vannak, valamiért nem megy neki a fiatalok, illetve ezek a korosodó spanyol játékosok megítélése, az előbbi szerntem teljesítménykényszer és félelem miatt, utóbbi meg részben ugyanez, részben valami érzelmi dolog lehet talán. De hogy Xavi 0 km-esen, a volt klubjába érkezve nem lesz egy hibátlan, kiforrott edző, azt szerintem lehetett sejteni, ezt elfogadtuk kb azzal, hogy őt hoztuk ide.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy