Szerintem azért érdem, ha valaki megkötözött kézzel is komoly hatékonysággal dolgozik. De nem is méltattam, vagy istenítettem őket egy szóval sem... gránit azon kijelentésére reagáltam, miszerint ő egy kalap alá veszi őket Bartóékkal kb, és a nyomdokaiba lépett, éss azt írtam le a saját érveimmel, hogy szerintem miért van óriási különbség a két vezetőség közt, legalábbis egyelőre.Peter írta: ↑2023.06.29. 12:40:07Ez lehet, hogy így van, de ez nem gondolom, hogy érdem lenne. Szerintem bármilyen vezetőségtől ez (lenne) alapvető elvárás. Egy vezetőség akkor érdemel magasztalóbb jelzőket a munkájáért, ha olyat cselekszik, ami nem feltétlen elvárható.
A koloncoktól való szabadulás a helyzetünkben - szerintem - alapvető létérdekünk, tehát minimum elvárás kategória. Az, hogy eközben fejlődni is kell, hát éppen ez a vezetőség feladata.
Azért lett új vezetőség, hogy rendet tegyen. Ehhez a "múlt" ügyeinek lezárása elengedhetetlen.
Nekem amúgy az eddig legnagyobb probléma velük, hogy mintha Xavinak túlságosan is szabad kezet adnának. Kizárt dolgonak tartom, hogy ez az Alonso-SR féle hosszabbítás akár csak eszükbe jutott volna. Dembélé esetében jól jártunk, hogy rá hallgattak, de néha lehetne tán azt mondani, hogy "Xavi, figyelj, figyelmbe vesszük a kéréseid, meg minden, tudod, hogy bízunk benned, de a két gyenge, öreg spanyollal nem hosszabbítunk, és ezzel megmentünk önmagadtól, és felszabadítunk 1-2 helyet az erősebb B-s arcok számára, hogy lássanak valamiféle perspektívát, ne azt, hogy nálunk gyengébb emberek miatt nem férnek oda néha a padra sem".