Értettem a lényeget amúgy....

Nem veséztem ki a párbeszédeteket, de talán gránit arra gondolt, hogy minden vezetőség "villantani" akar, csak mindenki a maga módján teszi ezt meg. Lewa is ilyen igazolás volt, függetlenül teljesen attól, hogy ki-ki szerint hogyan s miként vált be.
Egyébként Xavi valódi ténykedését éppen amiket írtál, ilyen "ellentmondások" miatt nem is igazán tudom hova tenni. Ilyen olyan szélsőséges dolgok jellemezték a szezont, voltak jó, de érthetetlen húzásai is. A csapat játéka is gyakorlatilag kiszámíthatatlan volt, nem lehetett azt sem érezni, hogy na kezd valami beérni, mert a következő meccsen csúszkált minden, ha nem is teljesen volt szétcsúszva.
Hogy gránithoz visszatérjek, én sem érzem és hiányolom is azt a markáns irányt, hogy mit is akarunk (azon túl, hogy "közhely" sikereket), és milyen eszközökkel, azon túl, hogy "jótékonysági intézményként" működünk.
Mindenesetre nekem valami nagyon hiányzik mindenhol Barcelonában, tehát az öltözőtől Laportáig bezárólag.
Olyan "közös lónak túrós a háta" feeling dominál - szerintem - és ebben úgy tűnik, hogy mindenki jól érzi magát az öltözőtől Laportáig. Bajnokság behúzva, tök jók voltunk, azt elismeri azért mindenki, hogy van hova és miben javulni...helyét igazán nem félti senki, mindenki megtalálja a saját számítását.
Nincs egy igazi vadmacska és emiatt mindenhol cincognak az egerek....