Én szinte biztosra veszem, hogy ha Busi mondjuk elkerül, mert nem Pep van itt, akkor soha nem jött volna vissza kb, és valami jobbacska középcsapatban töltötte volna a karrierjét. Mint ahogy kb soha nem is lett volna őt hajlandó megvenni senki normális pénzért, máshová ő kevés lett volna, itt meg 8-10 évig mégiscsak remekelt. Nem tudom, mennyi jelentősége van egy Masiásnál annak, hogy máshol milyen karriert futott be. Ezért nem temetném én sem előre, ha nem is lesz top szint, legalább daraszámra megleszünk Xavi íze szerint, az eggyel több 8-ast jelent, és annyival is kevesebb sérülést pl. Pedrinek, potenciálisan.La Masia1 írta: ↑2023.07.12. 18:26:50Businak a "tescos" verziója szerintem, de mitől lenne rossz...? 8 millióért nagyon akciós.
Barca nevelés, érti a rendszert/játékot, PL-tapasztalat, Liga-tapasztalat, több száz felnőtt 1. osztályú meccs, nem levezetni jönne, élete álma/lehetősége.
Technikailag Busi egy más szint, de szerintem most nagyon hasznos erősítés lenne.
De még egy nem masiás srác is lehet random itt sokkal jobb, lásd Christensen.
Mané úgyis kacsa, de azért hozzá annyi, hogy ő egy elit játékos, valamiért nem jött össze a BM-ben a dolog, plusz ott volt a rasszizmus esete. Aubával is minden baj volt már az Arsenalban, itt meg mit letolt, és emberileg is rendben volt.