2023.07.16. 22:57:45
Jó, elismerem, ez így korrektebb. De nem annyira az ambíció miatt, én inkább a játékosokra vetített nyomás könnyítése miatt érzem a tiédet jobbnak. De ennek ellenére is szerintem nincs sok gond azzal, hogy BL-t akarunk nyerni. Azon is nagyon röhögött mindenki, mikor Xavi több kupáról beszélt, és nyertünk több kupát.
A BL-győztes-döntős ellenfelekről: játékban. Az Internél egyeértelműen jobbak voltunk, de még a legpesszimistább felfogás szerint is legalább egál, és ott elég sok csalás is volt, hogy ez eredményekben ne mutatkozzon meg. a BM-nél a tétmeccsen jobbak voltunk, ott fejben görcsösség miatt buktunk, sima győzelem lehetett volna (nem lett, de nem is azt állítottam, hogy agyonvertük az ellenfeleinket, hanem hogy abszolút versenyképesek voltunk). Ha maguk a BM-esek nyilatkozzák le meccs után kissé megszeppenve, hogy jobbak voltunk, és nekünk kellett nyerni, az szerintem erre egyértelmű bizonyíték, mert ott azért van egó bőven Mülleréknél.
Ráadásul tudjuk, milyen védelemmel álltunk ki ott a BL sorsdöntő részén+a Madridi 1-3-nál. Ez is kicsit erősödött, Inigo azért nem Garcia, ha még egyszer ennyire szerencsétlenül állnak össze a csillagok - am kb kizárt dolog - akkor sem Garcia fog ott bénázni. Persze ha Xavi bátor edző lenne, akkor sem Garcia-Piqué lett volna ott, hanem legalább egyik helyett Riad. Most meg Fayé és Riad is ott fog kopogtatni lentről, hátha...
A Madrid egyszer ütött minket játékban, a kupa visszavágóján. Az 1-3 mélyütés után, védelem nélkül is olyan volt, hogy volt 3 helyzetük, berúgták, mi meg magunk alatt játszottunk, és még így sem igazán voltak jobbak. Szuperkupán szétaláztuk őket, kupa odavágón kb egál volt, bajnoki visszavágón kicsit mi voltunk a jobbak. De még a te vázlatod szerint is lazán versenyképesek voltunk velük játékban. A BL címvédővel. És ez a lényeg, amikor már versenyképesek vagyunk, akkor onnantól kezdve apróságok kellenek, hogy átbillenjen a dolog. 1-2 évig nem voltunk versenyképesek sem.
Romeu nem tudom hol lesz, ha kezdő, akkor ennyi pénzünk volt, és 1-2 középszer közül pont őt válsztottuk, szerintem sok jelentősége így nem lesz. Még érzek valami nagyobb durranást a nyár végéig, meg az sem kizárt, hogy megint beindul a DJ-saga, de ha semmi, akkor a középpálya kb marad, tavalyi Businál nem lesz Romeu gyengébb, és jött plusz egy Gündogan, amivel minőségre és mennyiségre is javultunk. De tény, hogy ebben az esetben alighanem nem Romeu lesz alighanem a csapatunk legerősebb pontja. De én meghagyom neki a lehetőséget bizonyítani, mert tartom, hogy egy Xavi vagy Busi is homály pályafutást futott volna be, ha elkerülnek, nálunk meg klasszisok lettek, és néha csak ennyi a különbség.
Ja, és én is hamarabb próbálnám Nicot, én már tavaly is itt tartottam volna, de szerintem ő semmiképp nem jobb, mint Romeu. Pici pénzt spórolnánk, de minőségre nem lennénk előrébb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
bence0330 2023.07.16. 23:05:11-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy