Magnus írta: ↑2023.07.16. 20:52:10
de jong 5 meccset nem játszott egyhuzamban a posztján mióta itt van, úgyhogy nem releváns őt megítélni azon a poszton.
koemannak volt igaza, amikor elkezdett kísérletezni a 352-vel, most is azt kellene nyomni, ahhoz van meg a keret. meg úgy középen a 3 kp-s egymáshoz közel lehetne, nem pedig a vonal mellé tolva egymás nyakára a szélsőkkel.
na de látom beindult a propaganda már a főoldalon is, szerintem gündogan meg egy vagy kettő cserecsatárra lett volna szükségünk, plusz nicot beépíteni, de ez van.
Èn is így látom. Èn erősítettem volna Koemannak, aztán hozom Ten Haagot ès vègre felhagyok ezzel a Barca DNS töketlen takás oldalpasszos, jelenleg ívelgetős, elspanyolosított rendszerrel.
Bence: nekem jobban tetszett Koeman nyers nyilatkozatai az igazságról "mit vártok ettől a kerettől, tiki-takát"
Mint a magas volt a fű, Auba nem illik a rendszerbe, mert nem Barca DNS, Barca DNS, ès mèg sokszor. Azután lenyilatkozta, ha tehetnè 1-0-ra nyerne mindig, amivel hamar feladta a Barca DNS elveket, ha a helyzet megkívánta.
Tartok tőle, hogy gyengítjük szèp lassan a keretet.
Pènz hivatalosan 27 (Griezmann ès Trincao)millió+apró fele áll rendelkezèsre. Ebből pl. A lejáró szerződèsű Guido kijönne valamilyen konstrukcióval, de Romeu kell a DNS-be.
Szeretnèk vègre holland alapokra èpülő gyors, modern focit (Frenkie topicban írtam erről), mint Rijkaardnal, ahol nem a mi kutyánk kölyke elv dominált, a poszton kívül játszatás, ès az, hogy igazoljunk egy játèkost a DNS-be, hanem igazoljunk minősègi játèkosokat, akivel felèpítjük a taktikát az alapjainkra.