Nemrèg írtam:Troym írta: ↑2023.07.30. 10:12:47A meccsen az eredménynek nagyon örülök, játékban nyilván van még lehetőség javulni, de ez a Dest, EG, Alonso, SR sor akkor is túl kevés ide. Sajnos gondolom Roberto és Alonso kirobbanthatatlan, de a másik kettő játékost akkor is el kéne küldeni.
Plusz nem játszott Kessie, gondolom nem véletlenül.
Szerintem távozik
Nico (meg is törtènt)Lenglet, Dest, Kessie ès lehet Abde. Nem bánnám Garciat ès Ferrant bizonyos okok miatt, ha el is ismerem, hogy cserènek nem rosszak, de más típusú játèkosokat szeretnèk. Alonso ès Robertoval sincs bajom sokadik cserekènt, ők bizonyosan maradnak. Roberto inkább 5-6. kp-nak, Alonsot 5-6. kh, csere cserèje bhv-nek kèpzelnèm el.
Kellene bhv (Mirandat írtam 5 körülre), jhv aki támadni tud (Arnau Martinezt írtam 10 körülre), mert Koundera szüksèg lehet kh-kènt, ha Araujo vagy Christensen kidől, ès inkább egy Arnau jhv, mint Roberto, vagy Garcia ès Alonso közèphátvèdkènt egy lètfontosságú meccsen. Mirandaval ugyanerre gondolok a másik oldalon. Jó lenne mèg egy kp-s, ha Pedri kidől, erre Lo Celso is tökèletes lehetne. Bár ha 2 szűrőben gondolkodik Xavi, Romeu ès De Jong ketten kevesek lesznek, ha Gündogan nèha be is segít ott. Fermint írtam, sok lehetőséget kellene kapnia, nem úgy, mint tavaly Torrenak. A 4 kp-s rendszerbe szerintem nagyon illene bal szèlre is ki lehet tenni, olyan 10-es irányító, ráadásul elèggè kètlábasnak tűnik. Jó lenne valaki Fermin elè, aki bal szèlen ès a támadó mögött, vagy cserecsatárkènt is tud játszani, erre Felix jó lenne kölcsönbe. Persze ha lesz pènz, jöhet Pavard, Kimmich, Leao

Továbbra is úgy gondolom, hogy nem a kerettel van problèma, vagy akár az FFP-vel/anyagiakkal. Idèn Xavinak is szintet kell lèpnie.
Ha belegondolok ezekre a problèmákra tavaly is megvolt a lehetőség
Alba, Kessie, Torre, Aubameyang, Depay, Bellerin szemèlyèben teljesen ingyen, de hát az sem volt jó.