2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem semmi nem történt, csak kb. ennyit érnek a nyilatkozatok. Kizárt, hogy ő azt hitte, itt valaha is csk lesz.Troym írta: ↑2023.08.02. 09:00:15Mi történt egy hónap alatt? Szerintem ez most nem kizárólag pénzkérdés. Mindenki elfelejti, hogy volt egy választás kik legyenek a csapatkapitányok és annak ellenére nem lett az, hogy ő van itt 3. legrégebb óta. Elé került Frenkie és Araujo. Nem mondom, teljesen jogosan, de Dembele szempontjából igenis dühítő lehet. Gondolom az örök outsider lenne itt, ezt ő is felfogta és akár fontos is lehetett neki
óriási túlzás ez az "1-2 olyan meccs". előző szezonban az egyik legjobb játékosunk volt, amikor bevethető volt.bence0330 írta: ↑2023.08.01. 22:48:20Vicces amúgy a főoldalra nézni. Két részletben az interjú, ami röviden összefoglalva: Á, mi??? Én sosem. Mi az a PSG? Ja, biztos csak mert francia vagyok. 1-2 nappal később: Ja, mégis.
Ez azért így nagyon hülyén jött ki, még akkor is, ha értem, hogy nem nagyon nyilatkozhat mást.
Az eurobarca fórum látogatottsága mindenképp veszít vele, az ő topikja azért mindig pörgött, nagyon ellentmondásos és nagyon megosztó figura, aki pár nap alatt képés a világklasszis teljesítményből lemenni a belebotlik a labdába szintre, aztán megint vissza. Mindig van miről beszélni itt.
Amúgy van Dembélének évente 1-2 olyan meccse, amikor magához képest úgy megy, mint a mérgezett egér, kapar is, védekezik. A Madrid elleni is olyan volt, és nem tudtam megjtélni, hogy azért, hogy ellentmondjon a pletykáknak és bizonyítson, vagy azért, mert ez a búcsúmeccse. úgy tűnik ez az extra motiváció az utóbbiból fakadt.
Őt? CSK-nak?Troym írta: ↑2023.08.02. 09:00:15Mi történt egy hónap alatt? Szerintem ez most nem kizárólag pénzkérdés. Mindenki elfelejti, hogy volt egy választás kik legyenek a csapatkapitányok és annak ellenére nem lett az, hogy ő van itt 3. legrégebb óta. Elé került Frenkie és Araujo. Nem mondom, teljesen jogosan, de Dembele szempontjából igenis dühítő lehet. Gondolom az örök outsider lenne itt, ezt ő is felfogta és akár fontos is lehetett neki
Azért ehhez annyi hozzátartozik, hogy azt az interjút bő másfél hónapja adta, csak később jelent meg az eurobarcán.bence0330 írta: ↑2023.08.01. 22:48:20Vicces amúgy a főoldalra nézni. Két részletben az interjú, ami röviden összefoglalva: Á, mi??? Én sosem. Mi az a PSG? Ja, biztos csak mert francia vagyok. 1-2 nappal később: Ja, mégis.
Ez azért így nagyon hülyén jött ki, még akkor is, ha értem, hogy nem nagyon nyilatkozhat mást.
Úgy tűnik, hogy akkora a kavarás, hogy az amúgy általában jól informált, bennfentes híroldalak sem tudják már követni mi van...
Nem is fog érte senki fizetni semmit, a végén rajtunk fog maradni. Ha annyira kellett volna valakinek, már nem lenne itt....drobika írta: ↑2023.08.01. 12:42:10Ha ez mind így volna, ahogy fogalmazol, akkor nem hogy a PSG, de a Csikóstöttösi Vasutas se fizetne érte nemhogy 100 millát Euróban, de 10Ft-ot sem. ( Xavi sem ragaszkodna hozzá )ocsike83 írta: ↑2023.08.01. 09:07:08Én azt mondom, hogy az ittléte alatt, többet vett el tőlünk, mint, amit adott.
Kb. az utolsó 1-2 évében volt használható statisztikája (46 LaLiga meccs 6 gól / 20 gólpassz). És amit adott, azt is inkább a szezon elején. A sorsdöntő, keményebb meccseken a lelátón szotyizott....
Előtte, mint egy 105 milliós vadmalac, akit vagy betörsz, vagy nem. (késik, össze-vissza eszik, iszik, éjszaka Playstation-özik, stb...)
Már tavaly is csak kb azért maradt, mert a kutya nem vitte el tőlünk és inkább játszott, mintsem hogy a lelátón rohadjon meg. Akkor nem jött be az ügynökének a sok kamu, most talán igen....
Ha annyira jól érezné magát Xavi kezei alatt, akkor maradna. De helyette PSG, úgy, hogy kb 1000 %, hogy Mbappe haverjával nem fog együtt játszani.
Most kell lerántani a PSG-t egy 80-100 millióval és abból mindenki jól járna. Nálunk felszabadulna egy hatalmas bérkeret, jöhetne Cancelo, talán Roque és egy fiatal eggyel előrébb léphetne a sorban (Yamal?).
Az éjszakai PS FIfa miatt meg a pizza miatt voltak/ vannak izomproblémái, szakadás, húzódás, ami miatt ,, szotyizott a lelátón...![]()
A kint ugató kutya se fog érte 100 milliót adni. Ezzel a sérülékenységgel tök mindegy milyen képpességei vannak nem ér max. 30-40-et.Cherrycoke írta: ↑2023.08.01. 09:53:35A mostani 100 millió fele is Dembelééknek menne, de rengeteget kellene adózniuk utána.
Ha ez mind így volna, ahogy fogalmazol, akkor nem hogy a PSG, de a Csikóstöttösi Vasutas se fizetne érte nemhogy 100 millát Euróban, de 10Ft-ot sem. ( Xavi sem ragaszkodna hozzá )ocsike83 írta: ↑2023.08.01. 09:07:08Én azt mondom, hogy az ittléte alatt, többet vett el tőlünk, mint, amit adott.
Kb. az utolsó 1-2 évében volt használható statisztikája (46 LaLiga meccs 6 gól / 20 gólpassz). És amit adott, azt is inkább a szezon elején. A sorsdöntő, keményebb meccseken a lelátón szotyizott....
Előtte, mint egy 105 milliós vadmalac, akit vagy betörsz, vagy nem. (késik, össze-vissza eszik, iszik, éjszaka Playstation-özik, stb...)
Már tavaly is csak kb azért maradt, mert a kutya nem vitte el tőlünk és inkább játszott, mintsem hogy a lelátón rohadjon meg. Akkor nem jött be az ügynökének a sok kamu, most talán igen....
Ha annyira jól érezné magát Xavi kezei alatt, akkor maradna. De helyette PSG, úgy, hogy kb 1000 %, hogy Mbappe haverjával nem fog együtt játszani.
Most kell lerántani a PSG-t egy 80-100 millióval és abból mindenki jól járna. Nálunk felszabadulna egy hatalmas bérkeret, jöhetne Cancelo, talán Roque és egy fiatal eggyel előrébb léphetne a sorban (Yamal?).
Én mindenhol azt olvastam, amióta elkezdődött a herce-hurca hogy július 31.-ig érvényes az 50-50 %. Tavaly kötöttek egy 2 (1 plusz 1?) éves szerződést 50 milliós kivásárlási árral (25/25) ami 2023. július 31-ig érvényes. Ezután felmegy a kivásárlási 100 millióra és "normál" módon tud lezajlani az átigazolás. Elviekben Sissoko/Dembélé tett egy szóbeli megállapdodást, miszerint ezt nem fogják aktiválni. Lehet, hogy amiatt, ha újra balhé lesz ebből, akkor jól tudjanak kiszállni és a vásárló klubnak is könnyebb.bence0330 írta: ↑2023.08.01. 09:42:19Én most egy kicsit bele vagyok zavarodva. Mostantól akkor nincs ez a fifty-fifty elosztás? Tehát ha most venné meg a PSG mondjuk akár csak 50-ért, akkor az a miénk lenne? Vagy most is a fele Dembélééknek megy, csak magasabb összeggel? Mert ha az előbbi, akkor lehet, hogy megegyezünk 50-60-ban, és tényleg mindenki jól járt.
A mostani 100 millió fele is Dembelééknek menne, de rengeteget kellene adózniuk utána. Ezért létezhet olyan opció, hogy a csapat is többet kap a saját részénél (50 millió), Dembeléék is többet kapnak nettóban a PSG-től más jogcímeken, más országban adózva, és a PSG-nek is kevesebbe kerül az egész ügymenet 100 milliónál. Elvileg.bence0330 írta: ↑2023.08.01. 09:42:19Én most egy kicsit bele vagyok zavarodva. Mostantól akkor nincs ez a fifty-fifty elosztás? Tehát ha most venné meg a PSG mondjuk akár csak 50-ért, akkor az a miénk lenne? Vagy most is a fele Dembélééknek megy, csak magasabb összeggel? Mert ha az előbbi, akkor lehet, hogy megegyezünk 50-60-ban, és tényleg mindenki jól járt.
Én is, hajrá-hajrá vigyétek akar 25misiért is!
100%, hogy az volt, de tehetsege vitathatatlan es sose tudjuk meg mi lett volna ha...