Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is lenne ezzel bajom, ha 2018 óta, minden egyes augusztus nem ilyen clickbaitekkel lett volna tele…Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.07. 20:50:29
Közben Neymar jelezte a psg vezetőségének, hogy távozni szeretne, még a nyáron, a többit mindenki tegye hozzá. Én nagyon adnám, jöjjön vissza a brazil, ez a támadó szekció csak nyerni tud vele, amilyen statja volt a párizsiaknál pedig... hatalmas fór lenne.
Destnek nincs piaca, borzasztó szezont futott a milánnál, talán a szezon második felét kb. ki is ülte, de azt amit Alonso simán hozza, regisztrálni sem kell, talán egy erős középszert tud belőle csiholni Xavi.Fernando írta: ↑2023.08.07. 16:26:52Tovabbra sem gondolom egyelore, hogy lenne igazsagtartalma a dolognak, de ha menne mindenkeppen itt tartanam Destet, a balon pont ugyanolyan kozepszer mint a jobbon, viszont pont hogy mindketton tudja hozni azt a szintet amit egy cserepadrol jelenlegi korulmenyek kozott megengedhetunk magunknak.
Szerintem csak annyi, hogy a fickó (Romero) reggeltől estig a Barca körül lebzsel és minden felmerülő ötletet, gondolatot megoszt, mégha az 5 perc után el is hal a Barca részéről... Illetve, próbalufikat is lőhetnek fel rajta keresztül...Fernando írta: ↑2023.08.07. 13:26:59Ezt a Gerard Romerot miért említitek úgy mint valami hiteles forrást? A tag konkrétan egy kokler, kb minden 10. posztja tartalmaz NÉMI igazsagot.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.07. 13:22:37@gerardromero
MARCOS ALONSO has been placed on the MARKET.
Na jöhet a licitháború, bár meglepne ha ránk rúgnák az ajtót, ha EG sem tudott elkelni, akkor pont Alonso?!
Na majd meglatjuk a vegen.baas11 írta: ↑2023.08.07. 19:28:23
Nem fog… ? … ha igaz higy tényleg ennyire a Barcaba akar jönni,focizni es mar nem először, gyakorlatilag nyílt titok h love Barcaba van!
Kizártnak tartom h ezzel ne lenne tisztában vagy ne számolna azzal higy oke akor fizu off es Xavi engedélye nélkül pisalni se mehet majd ki !
Es ennek ellenére ennyire jönni akar !?
Amugy azert ez nem egy rossz dolog ugy egyébként, jo jel h nyíltan Joao Felix ide akar jönni Neymar ide akar jönni állítólag Silva is csak ide jonne … oke Sane Kimmich mondhatni nem !
Nem fog… ? … ha igaz higy tényleg ennyire a Barcaba akar jönni,focizni es mar nem először, gyakorlatilag nyílt titok h love Barcaba van!Guille írta: ↑2023.08.07. 11:23:58Szerintem ez kb. lehetetlen.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.07. 10:33:52Neymar remek lehetőség lenne, de szigorúan alacsony fizetéssel, kb. egy utolsó lehetősége lenne hogy vissza hozza a karrierjét egy értelmes mederbe, Xavi kezei alatt pedig szerintem remekül muzsikálna, itt van egy rendszer ami a focin alapszik, szabályok, csapategység, neki ez hiányzik, ő egy olyan játékos akinek kell a keménykezű edző. Azért azt ne feledjük el, ő nem egy Dembele, rengeteget tett a Barcáért, címeket nyertünk vele, örülnék ha haza térne.
Silva is remek lenne de ilyen állapotban ahogy most van a klub 70 misit kipengetni… inkább Neymar normális szerződéssel.
Egy ilyen kaliberű egó nem fog beállni melózni 5-6 év kisirálykodás és bulikázás után az eddigi fizetése ötödéért kis taknyos kölykök mellé, Xavi alá.
Neymar nem ez a típus. Arról meg nem is beszélve, hogy fél szezonokat sérült.
Hiába zseni a csávó, az életmódja és a habitusa végleg betett neki szerintem.
Vagy “meg tudja teremteni a kulonbseget”.
Tovabbra sem gondolom egyelore, hogy lenne igazsagtartalma a dolognak, de ha menne mindenkeppen itt tartanam Destet, a balon pont ugyanolyan kozepszer mint a jobbon, viszont pont hogy mindketton tudja hozni azt a szintet amit egy cserepadrol jelenlegi korulmenyek kozott megengedhetunk magunknak.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.07. 14:29:39
Plusz minek hosszabbítottunk vele??!! Mondjuk azt amit Alonso tud, bármelyik B-s tudja, és neki nem 9m a regisztráció.. szerintem itt ez a cink.
Ez igaz. A probléma az, hogy ha Xavi nem számolna vele, megmondta volna már nagyjából a túra előtt. Nem bánnám, ha menne, de akkor Baldenak abszolút nincs cseréje.
Ezt a Gerard Romerot miért említitek úgy mint valami hiteles forrást? A tag konkrétan egy kokler, kb minden 10. posztja tartalmaz NÉMI igazsagot.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.07. 13:22:37@gerardromero
MARCOS ALONSO has been placed on the MARKET.
Na jöhet a licitháború, bár meglepne ha ránk rúgnák az ajtót, ha EG sem tudott elkelni, akkor pont Alonso?!
Simán. Viszont akkor 21-25 éves volt,most 31. 6 év után ráállni arra a melómennyiségre,ami majd' sosem volt meg... De csinálja,én örülnék neki. Egy Neymar kellene a fociba.csababarca írta: ↑2023.08.07. 12:24:02De lehet pont azért volt sérült sokat, mert nem volt megfelelő edzésmunka nem?
De lehet pont azért volt sérült sokat, mert nem volt megfelelő edzésmunka nem?daffy írta: ↑2023.08.07. 12:00:44
De fura lenne 31 évesen egy olyan közegbe kerülni,ahol hirtelen meló van,rendszer van,védekezés van. Eleve nem a korosodó brazilok sajátja ez. Neymar meg fiatalon se volt az a fegyelmezett,felszántom a pályát fickó. Szerintem a nagy terhelés miatt többet lenne sérült,mint nem. 139 napot volt sérült előző szezonban és a PSG-ben biztosan nem halt bele a melóba.
Őszintén tudnék örülni amúgy egy Neymarnak a ligában. Az a bugi másban nincs meg,amit szerettem régen.
De fura lenne 31 évesen egy olyan közegbe kerülni,ahol hirtelen meló van,rendszer van,védekezés van. Eleve nem a korosodó brazilok sajátja ez. Neymar meg fiatalon se volt az a fegyelmezett,felszántom a pályát fickó. Szerintem a nagy terhelés miatt többet lenne sérült,mint nem. 139 napot volt sérült előző szezonban és a PSG-ben biztosan nem halt bele a melóba.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.07. 11:41:52Neymar nekem óriási kedvenc, de a psg nem az ő helye, itt egy teljesen másik ember volt, és nem egyszer lehetett hallani hogy vissza szeretne valahogy térni, ebben a mostani Barca rendszerben ami páratlan, szerintem tökéletesen szerepelne, hisz ismeri, tudja, ő is ebben lett naggyá.