Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az FC Bournemouth is 2 meccs 1 ponttal áll, 2:4-es gólkülönbség, ugyanúgy, mint a Chelsea.
https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358csababarca írta: ↑2023.08.20. 12:55:59De linkeld ezeket a fórumokat, mert szeretem ezeket olvasni egyébként:D
Én ezt, Milan fórumot, és amikor unatkozom, youtube kommenteket szoktam főleg olvasni.csababarca írta: ↑2023.08.20. 12:55:59Ezeket nem tudom hol olvasod, kb mindenhol lepippantják egy sima közepes meccse után is:Dbence0330 írta: ↑2023.08.20. 12:45:56Igen, mindenhol alatt a hazai porondot értettem, ezt tényleg nem írtam oda. Kb jót nem olvastam még róla, más fórumon sem, csak hogy nagyon a hajával foglalkozik, páva, nem alázatos, csak a lábából él, Gera ezerszer jobb volt, megbukott még a gyenge német bajnokságban is, ésatöbbi. Nemzetközi szinten szerencsére nyilván magasan jegyzett.![]()
Én akárhol járok, reddit, egyéb csapatok fórumai, trollfoci posztok, mindenhol ajnározva van, minimális negatív hang van vele kapcsolatban.
De linkeld ezeket a fórumokat, mert szeretem ezeket olvasni egyébként:D
Ezeket nem tudom hol olvasod, kb mindenhol lepippantják egy sima közepes meccse után is:Dbence0330 írta: ↑2023.08.20. 12:45:56Igen, mindenhol alatt a hazai porondot értettem, ezt tényleg nem írtam oda. Kb jót nem olvastam még róla, más fórumon sem, csak hogy nagyon a hajával foglalkozik, páva, nem alázatos, csak a lábából él, Gera ezerszer jobb volt, megbukott még a gyenge német bajnokságban is, ésatöbbi. Nemzetközi szinten szerencsére nyilván magasan jegyzett.![]()
Az a mindenhol az a magyar internet legalsó bugyra, nemzetközileg sehol nincs köpködve és nálunk is a szurkolók nagy része vagy helyén tudja kezelni, vagy inkább "fölé lőnek". Csak mint majdnem mindenhol máshol, itt is a hőbörgők a leghangosabbak.
Igen eléggé önzetlen volt több esetben, de szerintem nagyon okosan menedzseli magát! Nem most akar nagyot markolni. Ráér vele. Ami nekem nagyon szembetűnő volt, hogy a meccs végén az interjúnál nagyon profin nyilatkozott angolul. Mikor ide jött 1 hónapja még nagyon nem ezen a szinten beszélt. Ez azt jelenti, hogy nagyon eszénél van az ittléte során. Tudja mi kell hozzá, hogy nagyot szóljon a jelenléte! Csak a súlyos sérülések is kerüljék el.davi10 írta: ↑2023.08.19. 19:55:04Úgy látom Ő lett. A 2. gólnál Ő harcolta ki a tizit, a harmadiknál meg az Ő lövéséből rúgta be a kipattanót Jota.
Nekem kicsit túl önzetlennek tűnik még, többször lövöldözhetne, de szerintem jó lesz ez. Csak a Liverpool lesz rossz, szerintem nem lesz BL hely idén se.
Igen, jó megfigyelés, az előző idényében is kb ez volt az egyetlen kifogásolható dolog benne, amit megemlítettek párszor.davi10 írta: ↑2023.08.19. 19:55:04Úgy látom Ő lett. A 2. gólnál Ő harcolta ki a tizit, a harmadiknál meg az Ő lövéséből rúgta be a kipattanót Jota.
Nekem kicsit túl önzetlennek tűnik még, többször lövöldözhetne, de szerintem jó lesz ez. Csak a Liverpool lesz rossz, szerintem nem lesz BL hely idén se.
Szerintem a Liverpool sem lesz rossz, én top 4-be várom őket. Szerintem a MU marad le idén a BL-ről a nagyok közül meg talán a Chelsea - bár utóbbiaknál akkora volt a játékosmozgás, hogy nem lehet kiszámítani, mi lesz belőlük.davi10 írta: ↑2023.08.19. 19:55:04Úgy látom Ő lett. A 2. gólnál Ő harcolta ki a tizit, a harmadiknál meg az Ő lövéséből rúgta be a kipattanót Jota.
elfelejtettem, hogy igazoltak, valoban igazad van
Érdekelne, ez miben nyilvánult meg, hogy a city gyengült, az arsenal meg erősödött?