Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Lewy-t meg tényleg le kéne már ültetni egy kicsit. Mezőnyben eltűnik, ha meg játékban van, akkor halmozza a sárgákat a fölösleges szabálytalanságaival.
"A Futball nyer, ha a Barca nyer" "Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lewa csak a tünet … ( utoljára Ibra volt ez tarolt mindenkit maga körül es folyton falt megállás stb)…
Xavi kinyir ezzel az impotens 4 kp s szerkezettel … nem csodálom h a lengyel is frusztrált ha nem lépne vissza a falból 5. kozeppalyasnak!!! ( amiben gyenge amugy )… egesz meccsem nem kapna labdát !!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Lewát jobb ha a félidőben lehozza, egyrészt ma emberhátrány, másrészt az Osasuna ma tuti kiállíttatja, a lengyel meg partner is benne. Jön a válogatott szünet, hátha 2 hét alatt össze kapja magát, egy kiállítás után el meszelik 2-3 meccsre megint, onnan meg nehezebb lesz visszahozni a mentalt.
Felénk kerekedett az utóbbi 10 percben az Osasuna, jó lenne leölni a lelkesedésüket egy apró góllal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jól számolom, hogy 23 perc alatt egyszer ért labdához Lewa még az első percben?
SÉtálgat elől, komolyan játszana Ferran akiben legalább van tűz, mozgékonyabbak lennénk elől sokkal.
Roberto nem látom nem hiszem el.
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025