Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, Gavi is.
Musialanak rosszabb a pr-ja,. kevésbé van szem előtt, ezzel az igazolással meg nagyobb lett a hype-ja Bellinghamnek ráadásul válogatott szinten is kevesebbet tudott mutatni, pedig én sokkal inkább neki adnám. Legutóbb is bármennyire örültem Gavinak, ha őszinte akartam lenne a német jobban rászolgált.bence0330 írta: ↑2023.06.20. 15:26:46Nyilván szurkolok Baldénak, de ha nem Bellingham (vagy Musiala) kapja meg, az hatalmas csúfság lenne.Chino írta: ↑2023.06.20. 15:17:56Talán ide illik leginkább.
A Golden Boy keretét kihirdették, az első ötben két Barca játékos van. Gavi a harmadik Musiala és Bellingham mögött, Baldé pedig az ötödik.
Mondjuk Gavi esélytelen, kétszer egymás után még Messi, Mbappé-szintű játékosoknak sem adták oda.
Azt nagyon adnám, ha jövőre Roque is előkelő helyet foglalna el.![]()
Nyilván szurkolok Baldénak, de ha nem Bellingham (vagy Musiala) kapja meg, az hatalmas csúfság lenne.Chino írta: ↑2023.06.20. 15:17:56Talán ide illik leginkább.
A Golden Boy keretét kihirdették, az első ötben két Barca játékos van. Gavi a harmadik Musiala és Bellingham mögött, Baldé pedig az ötödik.
Mondjuk Gavi esélytelen, kétszer egymás után még Messi, Mbappé-szintű játékosoknak sem adták oda.
Azt nagyon adnám, ha jövőre Roque is előkelő helyet foglalna el.![]()
Örömmel olvastam lejjebb, hogy kicsit ugyan más szövegkörnyezetben fogalmazva, de mindketten megemlítettük Pep - "kicsit sem elhanyagolható" - szerepét.
Az Aranylabdát túlnyomó többségben úgyis a Bl-re adják. Legalábbis másnak komoly dolgot kell véghezvinnie vagy nagyon kiemelkedni. Az utóbbi években szerencsére/szerencsétlenségre (ki-hogy gondolja) ez két játékos között dőlt, mert eredmények és egyéni teljesítmény alapján is radikálisan kiemelkedtek.
Nyilván szubjektív és játék ez most nekünk, de a vezér szerep nem feltétlen jelent aranylaszti várományost, szerintem.
Éppen tegnap írtam amúgy, ha a Cityből kellene választani, nálam egyértelműen Rodri győzne....a City gerinc közepe Rodri...előre és hátra is tartja a City-t.....ráadásul gólérzékeny is...második hullámból fejelni, lőni (erőből vagy helyezve) képes....hátra visszaér, labdát szerez, ment, labdát tart.....
Nem felejti el szerintem senki, de az miért kéne, hogy a véleményét bárkinek megmásitsa? Az idei aranylabda sem életműdíj, hanem a szezon legjobbjának elismerése. Szerintem fura lenne, ha nem Haaland kapná egy triplázás után úgy, hogy a MC először nyert BLt, a srác meg kb mindenhol kiemelkedő volt. Nekem pont akkor mutatná, hogy életmű alapon adnák oda, ha Messi még búcsúzoul az európai focitól kapna még egy aranylabdát.Leon írta: ↑2023.06.18. 22:47:11Kiváncsi lennék ha Barca játékos lenne akkor is így beszélnétek róla...
Gyanítom az egész fórum egy emberként mondaná,hogy a 8. bogyó őt illeti.
Sokan elfelejtik mit tett ő a Barcáért meg mekkora dolgot pirított a válogatottban , de nem is érdekel mert meg fogja kapni és lehet Halánd meg a többi mellékvágány mellett kardoskodni...![]()
Mi van akkor 2010-el és 2014-el? Akkor semmi befolyása nem volt a VB-nek Aranylabda szempontából. 2010-ben még csak nem is a BL-győztes csapatból kapta valaki. Messi megkapta egy spanyol bajnoki címre meg a sok góljára. Akkor az volt a fontos. Most Haaland lőtte a legtöbb gólt, BL-t, PL-t, FA Kupát nyert. De most a VB a fontos, mert azt nyerte Messi. Hol a következetesség?Rivaldo11 írta: ↑2023.06.18. 15:09:28Tradicionálisan hatalmas súlya van a vb teljesítménynek az aranylasztiban. Ez mindig is így volt. Paolo Rossi, Igor Belanov, Lothar, vagy Roby Baggio esetében is. Ezt el kell fogadni. A vb-nél nincs feljebb, kb. a futball csúcsa megnyerni. 4 évente van, és aki kiemelkedőt hoz, pláne ha arany a vége, az a legfőbb esélyes, és méltán is kapja meg.Magnus írta: ↑2023.06.18. 09:06:49mindig viccnek tartottam csak a vb győzelemre osztani az aranylabdát. Messi 1.5 évig nem csinált semmit párizsban, a vb-n valóban ő volt a különbség, de 7 meccsre ne kapjon már senki egy olyan díjat ami az egész éves teljesítményt nézi. Ugyanezt gondoltam 2010-ben Iniestánál.
Kapja meg a csúnya norvég, prime Leo-CR számokat hozott. Megérdemli.