A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
En inkább azt mondanám h Ferminben pont az van meg ami a Pedribol es Gavi bol hiányzik ( Bellinghamben szinten megvan) iszonyat jokat tud lőni es az a fejes se volt kutya … direktebb tkp !Jack Napier írta: ↑2023.10.25. 21:34:27Pontosan ugyanezen gondolkoztam én is a meccs alatt.
Mérföldekkel közelebb van ő a "modern támadó középpályás" fogalmához itt lehet tévedek és ide valami valami szofisztikáltabb szakkifejezés illik,
mint a másik kettő spanyol hagymahámozó.
Mellesleg én Pedritől igazán jó meccsekre, (sérüléseket félretéve csak, mert láttam arról is értekeztek egyesek másik topikban) csak a Messi korszakból emlékszem az pedig valljuk meg nem túl reális értékmérő.
Pontosan ugyanezen gondolkoztam én is a meccs alatt.
OFF: nem úgy volt a sztori, hogy magától döntött így? meg nem az van, hogy Barcelonában közönségkedvenc?Andris írta: ↑2023.10.25. 20:54:30Romeu elkeserítően lassú, kb Busquets tempójának a fele, és játékinteligenciájának meg skilljeinek a tizede. Jó bolt volt Busit elküldeni... sztem Romeu éves fizujából és árából csont nélkül hosszabbított volna egy évet. De hát erre jó a szurkolói gyűlölet, ha másra nem is: tegyük még rosszabbá a csapatot. Én legalábbis a közhangulatnak tudom be az ő távozását, leginkább.
Ha az én magyar nyelvű kritikáim okozták akár részben Busi távozását és Romeu érkezését, mindenkitől elnézést kérek.Andris írta: ↑2023.10.25. 20:54:30Romeu elkeserítően lassú, kb Busquets tempójának a fele, és játékinteligenciájának meg skilljeinek a tizede. Jó bolt volt Busit elküldeni... sztem Romeu éves fizujából és árából csont nélkül hosszabbított volna egy évet. De hát erre jó a szurkolói gyűlölet, ha másra nem is: tegyük még rosszabbá a csapatot. Én legalábbis a közhangulatnak tudom be az ő távozását, leginkább.
Nem csk-t varázsolnék belőle, hanem a rutin, ész és hidegvér tapasztalatának a többiekre való átragasztását hiányolom.....egybentartó, összefogó, koordináló habitust.....olyantól, aki évekig csk volt a Cityben....lehetnek csk jelöltjeink tengernyien, de a pályán örülnék egyetlennek is..
Nekem egyelőre elég, hogy ki tudom jelenteni: mindig jó helyen van nála a labda, de legalábbis kb teljes biztonságban. Hiába lassú.
Apropó, ő csk volt a Cityben, oké, hogy itt nem az, de hiányololm tőle a csk jellegű magatartást a pályán.....tőle ez talán elvárható lehetne....hiányzik valaki aki egyben tartaná a csapatot a pályán, amikor kezd szétcsúszni a koncentráció
Nem kiengedés volt sajnos.....a sok fiatalnak lehet mentség a koncentráció hiánya, de ez az egész szezonunkra jellemző, általános hiányosság

A 12 az sajna csak egy tucat.Andris írta: ↑2023.10.24. 14:25:37Tizenkettő, azaz 12, tehát egy tucat játékosunk elérhető a felnőtt keretből egy Bajnokok Ligája meccsre.
Tök jó, hogy szuper 16-17 éves srácokkal tudjuk feltölteni a kispadot, a világon nincs még egy ilyen klub, de azért ettől függetlenül ne mondja nekem senki, hogy ez nem egy kiszabott katasztrófa összességében.
Olyan messze van a normálistól, hogy szavak nincsenek rá.
Én nem pihentetnék a clasicora, szerintem jelenleg az kevésbé fontos. A BLben már egy csoportmeccsért is milliók járnak, csak a győzelem ténye önmagában fizet.
Araujo pihent a hétvégén, Gavi kényszerűen pihen, még talán Felix hiánya lenne komolyabb csapás, jelenlegi formájában.
Ettől függetlenül mehetnénk akár 4 támadóval is, zárjuk le a meccset amint lehet. Az lenne az igazi segítség, legalábbis szerintem, nem pedig a padozás. Az még visszafele is elsülhet, attól függ milyen játékosról beszélünk.