Nem játszott rosszul szerintem sem Dembelé, a másik oldalon viszont tényleg sorsdöntő pillanatokban hibázott ismét. Szóval olyan tipikus ő volt. Benne van még mindig a lehetőség, hogy nagy játékos legyen, de ahhoz ezen a téren nagyon komoly áttörést kellene elérnie. Erre pedig, ahogy egyre idősebb lesz, az esélye egyre kisebb.
Én nem akarom őt védeni, viszont azért szembetűnő, hogy a Barcában hányan törtek meg mentálisan (mérha erről van szó) az elmúlt években. Mert ő sem volt ilyen korábban. De leépült nálunk Coutinho is, Griezmann is megtört, és egy ideig csak kereste régi önmagát, aztán úgy ahogy helyreállt. Akkor ott van Fati, akinél nyilván a sérülések is közrejátszottak, de ez még nem elégséges ok arra, hogy valaki, aki 17-18 évesen kiváló befejező legyen, egy béna, önbizalomhiányos játékos érzetét keltve szenvedjen a kapu előtt. Lewa a jó kezdés után elképesztően rossz lett tavaszra. Ősszel aztán néhány meccsre visszatért a jobb énje, de a sérülése után ,egint 0. FT, Raphinha

nálunk is néhány jó meccsre jut sok-sok bénázós.
Visszatérve a BL-hez, kellett ez a Milan győzelem, mert így teljesen nyitott maradt a halálcsoport. Én amúgy itt nagyon nehezen tudtam volna sorrendet tippelni, de előzetesen a Dortmundra mondtam volna, hogy ők lesznek kicsit lemaradva a másik háromtól. Ehhez képest vezetnek jelenleg. De még bármi lehet.