bence0330 írta: ↑2023.10.28. 20:48:28
Nem a dramaturgia miatt. Több kapuralövésünk volt, több helyzetünk, a meccs nagyobb részében voltunk mi jobbak, két kapufánk volt,
Bármilyen meccsnek, ha van nagyobb része, akkor kell lennie egy maradék résznek, azaz a kisebb résznek.
Tehát egy meccs a nagyobb részből és a maradékból azaz a kisebb részből lesz teljes.
Ez érdekes gondolatot ébresztett bennem:
Mert akkor most melyik is a jobb csapat?
Aki a meccs nagyobb részében jobb, de a végére alulmarad, avagy aki a meccs kisebb részében jobb, de a végére ő kerekedik felül?
Mindentől függetlenül nekem a meccs utáni véleményem az volt és ezt tartom rendületlenül továbbra is, hogy azon lehet vitatkozni, kinek melyik a jobb csapat jelenleg, de azon sajnos nem, hogy jelenleg a Real az erősebb csapat.
sansz írta: ↑2023.10.29. 01:50:37
Ez már a nagyon sokadik meccs, ahol nem elfáradunk, de mégis kiengedünk és nem reagálunk az ellenfél változtatásaira.
Ez nekem sehogyan sem stimmel. Aki nem fárad el, de mégis kienged, az - a sportban - vagy behozhatatlan előnyt halmozott fel, vagy biztos abban, hogy nem érik utol és képes is a pozícióját kézben tartani.
A kiengedés nem lehet ennyiszer "nagyon sokadik" eltaktikázás miatt, mert ennyiszer eltaktikázott dologból néha néha azért vissza lehet jönni a meccsbe, ha van erre elegendő erőnlét. Arról nem is beszélve, hogy a mentális erőnlét vagy éppen a szükséges koncentráció alapja a megfelelő fizikai állapot.
Szóval én tartom sajos az "elfáradunk" véleményemet, azaz hiányos az erőnlétünk.