Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jol összefogtad …Peter írta: ↑2023.10.28. 19:19:16Ebben a mai meccsben szerintem benne volt a teljes szezonra jellemző valamennyi jelenleg aktuális tulajdonságunk. Erősségönk, gyengeségük, szóval minden.
Alakul a csapat, ez kétségtelen, de egy ilyen éles, komoly meccs győzelméhez jelenleg ennél többre van szükség.
- elfogy az erőnlént 45-50-60 perc után, amivel együtt tompul a koncentráció, előjönnek a hibák, elveszik a szervezettség, kicsúszik a kezünkből az irányítás lehetősége is.
- középpálya továbbra is a leggyengébb láncszem, ilyen meccshez nincsenek megfelelő cserék.
Minden benne volt a mai meccsben, ami útmutatót ad(hat) a továbbiakhoz. Semmi földöntúli esemény nem történt, minden adott ahhoz, hogy tavaszig ezeken változtassunk és az ilyen meccsekre erősebbek legyünk.
A top csapatok ellen azzal semmire sem jut senki, így mi sem, ha 50-60 percig jobbak vagyunk. Annyira ugyanis nem vagyunk jobbak, hogy ennyi idő alatt képesek legyünk lezárni egy ilyen meccset.
Azon lehet vitatkozni, hogy jobb csapat a Real vagy sem de azon egy pillanatig sem, hogy mindenképpen erősebb. Fizikálisan kifogástalanok, amivel együtt jár, hogy koncentrációval avagy mentálisan az ilyen meccseiken az ellenfelük fölé tudnak kerekedni.
Jól összefoglaltad. Én is azon gondolkoztam, hogy nem olyan rég egy Klasszikuson még a játékosok krémje vonult fel. Most meg néhány kiöregedőben lévő klasszis, néhány feltörekvő tehetség, meg sok másodvonalas arc.daffy írta: ↑2023.10.28. 18:19:252 malac gól+egy nagy lövés. Nekem ezek a meccsek már kevesek a szórakozáshoz,élvezethez. 1-1 angol meccs sokkal jobb számomra. Bellingham klasszis,aranylabda top 1-3 is lehet egyszer.
Vini egy féreg. Szégyen,hogy ilyenek a pályára kerülnek,az meg főleg,hogy top szinten. Azonnal lapát..
Sajnálom, hogy nem nyertük. A döntetlen igazságosabb lett volna, de most ez van. Tavaly pont fordítva volt, ők voltak a jobbak és mi nyertünkCseri írta: ↑2023.10.28. 18:20:40Ennyit értek a focihoz.Cseri írta: ↑2023.10.27. 18:58:46Szerintem simán kikapunk,de ne legyen igazam. Ha az elején gólt kapunk, le is főtt.Ez a védelem nem olyan,mint tavaly,még,ha mi találnánk is egy gólt, -többet nem érzek most a csapatban-,nem tudjuk megtartani az elönyt. A középpályán dőlnek el a meccsek,és ők ott jelenleg jobbak. Ezektől függetlenül,drukkolok,hogy üssük őket!Sima kikapástól messze volt szerencsére,sőt. Ezt be kellett volna húzni! Kb.20 percet leszámítva a mi meccsünk volt. Ennyit számít,hogy Kamanindzsa jön be az egyik oldalon,vagy Romeu. Egyik se számítana,ha belőttük volna,amit be kell. Tovább kell menni, semmi tragédia nem történt,de így kikapni...
Ennyit értek a focihoz.Cseri írta: ↑2023.10.27. 18:58:46Szerintem simán kikapunk,de ne legyen igazam. Ha az elején gólt kapunk, le is főtt.Ez a védelem nem olyan,mint tavaly,még,ha mi találnánk is egy gólt, -többet nem érzek most a csapatban-,nem tudjuk megtartani az elönyt. A középpályán dőlnek el a meccsek,és ők ott jelenleg jobbak. Ezektől függetlenül,drukkolok,hogy üssük őket!
Ezen a vonalon ki lehetne állni egy fullos hátvédsor + Fermin-Gavi-Gündogan + Felix-Guiu-Yamal sorral, akkor azért remegnének kicsit a madridi lábak.Leon írta: ↑2023.10.27. 21:10:38Mivel nálunk egy gyakorlatilag B csapat lesz szerintem így a Madridon lesz a nyomás.
Bízom benne, hogy vagy emiatt elizgulják, hogy nem akarnak beégni a "gyerekek" ellen vagy pedig nem veszik komolyan az ifistákat és emitt lesz nekik bukfenc.![]()
Na persze ha a szokásos gép üzemmódban lesznek akkor lehet megint térdelünk.
Xavinak/nekünk meg előre is meg van a kifogás: A tartalékos csapat miatt kaptunk ki VAGY akkora királyok vagyunk, hogy ilyen roncs állapotban is nyerni tudtunk.
Most kell Christensen-t vkp poziban kipróbálni, Romeu helyett - adna stabilitást hátul...davi10 írta: ↑2023.10.26. 22:56:17Militao nincs, illetve a hétközi meccset Joselu is kihagyta, azért Ő is jobban teljesít, mint sokan várták.
Plusz trgnap Bellingham-et is lehozták, a lágyékában volt discomfort, de az talán semmi komoly. Szerintem ha őt valahogy hatástalanítani tudjuk akkor nagy baj nem lehet. Viszont Ő nem klasszikus 9-es vagy szélső, talán tényleg érdemes 3 belső védőt felrakni, ahonnan 1 folyamatosan vele foglalkozik, és maradnak hátul középen ketten, ha Ő elkószál. Alapesetben FDJ-ra rá lehetne bízni, de Oriol erre alkalmatlan, Gavi-ban meg nem bízom, hogy ne állíttatná ki magát.
Én is ezen a kp-n gondolkodtam, mint lehetséges és talán legjobb stratégia. Fermin így szabadabban lenne, mintha egy egy fős vkp 4-3-3-ban állnánk fel, Gavi és a német pedig többször játszottak már dupla pivotban és jól működött.Rdinho10 írta: ↑2023.10.27. 20:29:46Szerencsere az o vedelmuk sem tul acelos,ezert a kezdo kozeleben nem akarom latni Torrest mert egy zsak helyzet is keves lesz neki a golhoz.
Nalam: Felix-Lewa(ha birja)-Yamal(Raphinha) kezdene.Kozepen pedig Gavi-Gundogan-Fermin.Fermin legalabb mer kapuraloni(egyenlore).
Lenne kpn 2 piocank akik birjak a tempot.Cancelot pedig ra kell ragasztani Vinire.Ha Cama lesz a balhatved,Yamal megtudna forgatni sztem,Mendy hatrafele beton,elore vak.
Én is így gondolom, De Jong abszolút az alfája és omegája lett a csapatjátékunknak, marha nagy lyuk van a középpályánkon mióta ő kiesett, kicsit az egész csapat megbénult azóta. Hatalmas erősítés lenne, de nehéz elképzelnem hogy játszani tud, pár napja még járógipsz vagy ilyen rögzítő cucc volt a lábán.recrea írta: ↑2023.10.27. 14:56:02Szerintem nekünk De Jong a legfontosabb, aztán Lewa a neve miatt is, meg gondolom nem túl kellemes ellene védekezni.
Cancelo is képes leszedni Vinit, ha az lesz a feladata és tartja is, nem bóklászik mindenfelé. Ez esetben elé egy támadó szélső kell, Yamal vagy Raph….ja, ott van még FT is, őt elfelejtettem.