Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
En nem tudom, honnan szulted meg a minden kontakt szabalytalan reszt, meg csak kicsit hasonlot sem mondtam.recrea írta: ↑2023.11.05. 08:27:31De miért minden kontakt szabálytalan?Andris írta: ↑2023.11.05. 08:13:29
Pont ezt mondtam a szitu utan, hogy szerintem az ilyem visszarantas, az ilyen szintu kontakt mar sima bunteto. De megis a vilag vicce lett volna ha megadjak, mert az el clasicon Araujo esete ketszer ilyen sulyos volt.
Btw ha visszanezitek, Felix esete is tizenegyes. Az egyik lassitas egyertelmuen mutatja, hogy a vedo elkesik, es eltalalja a labat, meg azt is, hogy belul van. Csak sajna utana reflexbol belehuzza a vedobe a masik labat, es nagyot homorit..ez mindent elromthatott.
Ez még mindig egy kontaktsport, mindkettő akkorát homorított, hogy kifelé fújtam volna szabadot. Végre egy spori, aki engedte a kemény játékot, nem fújta szét a meccset.
A meccsről: az egyik leggyengébb produktum volt, amit valaha láttam tőlünk. Kedvelem ezt a Socir, tök jól össze van rakva, TS hozta nekünk a meccset, javította a múltkori mellényúlást.
Sokszor írtam már a szimpátiáról. Nem tudom mi a problèmád Felixxel, ingyen jött, aprót keres, ès szerintem a legveszèlyesebb támadónk (sajnos, mert kölcsönbe jött, a többièrt kiszórtunk 150+ milliót), amekkora szerencsèje van Bellinghamnek, Felixnek annyira nem. Kapufák, meg nem adott büntetők, oda nem ítèlt gólpassz (Yamalnak adott). Ezeknek meg kell fordulnia, ha tartja a formáját, ès szerintem ettől is sokkal több van benne, de most több mint egy hónapig alig akadt játszótársa, de szerencsère jönnek vissza a sèrültek. Vèdekezèsben szerintem extrát nyújt, ki sem emeltem, hogy a Clasicon is hiányzott a lecserèlèse után a vèdekezèse, a helyèről indították a győztes gólt.Troym írta: ↑2023.11.04. 23:15:40Esküszöm dejavu érzésem van, tavaly Dembele kapcsán írták ugyanezt. Eredményességük meg hasonló. Van 1-1 meccs ott minden bejön, amúgy cselek bele a védőkbe, nagy esések, a szurkolók meg fogják a fejüket.Nagybarcelona írta: ↑2023.11.04. 23:08:53Nem èrtem mièrt kell mindig Felixet lehozni, akiben mindig benne van a váratlan, megnèznèm elől közèpen is.
De miért minden kontakt szabálytalan?Andris írta: ↑2023.11.05. 08:13:29Pont ezt mondtam a szitu utan, hogy szerintem az ilyem visszarantas, az ilyen szintu kontakt mar sima bunteto. De megis a vilag vicce lett volna ha megadjak, mert az el clasicon Araujo esete ketszer ilyen sulyos volt.
Btw ha visszanezitek, Felix esete is tizenegyes. Az egyik lassitas egyertelmuen mutatja, hogy a vedo elkesik, es eltalalja a labat, meg azt is, hogy belul van. Csak sajna utana reflexbol belehuzza a vedobe a masik labat, es nagyot homorit..ez mindent elromthatott.
Pont ezt mondtam a szitu utan, hogy szerintem az ilyem visszarantas, az ilyen szintu kontakt mar sima bunteto. De megis a vilag vicce lett volna ha megadjak, mert az el clasicon Araujo esete ketszer ilyen sulyos volt.
A középpályán nagyon hiányzott az ötlet most is. Kreativitás most sem volt, a Soci többet is birtokolta a labdát. A támadókat azért sem venném elő, mert a labda jóformán el sem jutott hozzájuk.Nagybarcelona írta: ↑2023.11.04. 22:02:32Ki sem tudjuk hozni a labdát. Az elől lèvőkhöz fel sem tudják juttatni a labdát, nincs a csapatnak semmi struktúrája. Hátvèdek ès támadók, közte az ellenfelek uralják az egèsz kp-t.
Kérésed számára parancs.csababarca írta: ↑2023.11.04. 22:56:09Araujo nyomott egy Bellinghamet.
Nem érdemeltük meg, de van ilyen, csak jöjjön a korrekt nyilatkozat ilyen esetben is.![]()
Sztem ma is latszott, csak valamivel “elesebb szem” kellett hozza. Sztem a cserek utan sokkal jobban feljottunk volna a sociedadra, ha a kezdo csapat nagy resze nem olyan elhasznalt. Oszinten szolva vartam is egy darabig h majd elfaradnak a hazaiak, mert 90 percig garantaltan nem lehet azt a hajtast tolni, amit csinaltak. Es ez be is kovetkezett kb 75 perc utan, nem gondoltam h eddig tart majd. Viszont aztan hamar ra kellett jonnom, hogy mi sem vagyunk ott, ahol normal esetben lenni kene fizikailag.Cseri írta: ↑2023.11.04. 23:35:44Most akkor mi van az erőnléttel? A klasszikó kevésbé tűnt intenzívnek-laikus szemmel-,mint a mai. Ott elfogytunk 60-70. perc környékén,ma pedig kb. addigra ébredt rá a csapat,hogy meccs van,úgy tűnt,mintha csak kergettük volna a labdát meg az ellent is. Ez fizikailag sokkal megterhelőbb.
Jo kérdés …!Cseri írta: ↑2023.11.04. 23:35:44Most akkor mi van az erőnléttel? A klasszikó kevésbé tűnt intenzívnek-laikus szemmel-,mint a mai. Ott elfogytunk 60-70. perc környékén,ma pedig kb. addigra ébredt rá a csapat,hogy meccs van,úgy tűnt,mintha csak kergettük volna a labdát meg az ellent is. Ez fizikailag sokkal megterhelőbb.
Esküszöm dejavu érzésem van, tavaly Dembele kapcsán írták ugyanezt. Eredményességük meg hasonló. Van 1-1 meccs ott minden bejön, amúgy cselek bele a védőkbe, nagy esések, a szurkolók meg fogják a fejüket.Nagybarcelona írta: ↑2023.11.04. 23:08:53Nem èrtem mièrt kell mindig Felixet lehozni, akiben mindig benne van a váratlan, megnèznèm elől közèpen is.
a vege nagyon tetszett, az atlageletkor nagyon alacsony lehetett, talan Gundi volt az egyetlen idosebb es volt is hajtas, lett is eredmeny
Szerintem meg orulhetnel nyugodtan.