2023.10.05. 00:36:11
Az egy durva csoport, még talán az utolsó fordulóban is úgy fog állni a dolog, hogy bárki továbbjuthat és bárki kieshet nyilván drukkolok, hogy a PSG az utóbbi kategória legyen), szinte teljesen egy szinten állnak a csapatok, és mind elég jók, teljesen különböző stílusokkal, úgyhogy fura körbeverések is lehetnek. A PSG magához meg a pénzéhez képest nem olyan jó, de azért még így is jók nyilván.
Az a durva, hogy annyira nagyon nem is meglepő a vereség. Aki nálam abban a csapatban a legnagyobb döbbenet, az Donnarumma. A világ egyik legjobb kapusa volt, most meg potyát potyára halmoz. Dembélét akármennyire nem csíptem, azért ennél sokkal jobb, ő is mélyen maga alatt teljesít, meg kb mindenki. Nyilván van még Luchonak azért ideje, de egyelőre nem néz ki jól a dolog tényleg.
Ahogy nézegetem a City összefoglalóit, Alvarez lassan teljesen komolyan ostromolná Haaland kezdőtagságát, már ha nem lennének egyszerre a pályán. Elképesztő az a srác. Szerintem jelenleg az az egyetlen klub, amiben még nem lenne elsőszámú center. Nálunk még necces lenne, mindenhol máshol meg simán.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy