Kicsit pontositanek: Xavinak minden kifogasa meglesz.
Mindenesetre a Rayo minket es a madridot is kepes megfogni, mint bizonyitottak nemreg, es tavaly is. Igy, hogy Pena kezd, Romeu kezd, Ferran kezd, es a honapok ota egy percet se jatszott Frenkie is, nem igazan tudom miben bizakodjak a szerencsen kivul.
Amikor azt gondoltam, hogy majd Araujo, Gundogan es Felix is kezd, akkor se fogadtam volna a gyozelmunkre. A fociban barmi lehetseges, de jobb esetben egy pont megszerzesere szamitok.
Akarmit is mond barmelyikotok, szerintem a legjobb kezdo11unkbol megint hianyzik 5 ember, es Frenkiet meg egy nagy kerdojelnek erzem, bar bizok Xavi itelokepessegeben.
Majd este a felvetel megtekintese utan jelentkezem
Nyilvan nem veletlen pihennek akik pihennek, Xavi megmondta mar tegnap, hogy nincsenek megfelelo allapotban. Tokmindegy, hogy veluk nyilvan sokkal jobbak lennenk, nem kell meg egy serules.
Habar ha becsereli majd oket kritikus szakaszra hajtani es kuzdeni, annak megintcsak nem sok ertelmet latom akkor, annyi erovel kezdhetnek is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila