Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Én is, de itt szerintem még nagyobb nyomás van, mint a Poolban. Ott is kap, mikor 5 ziccerből egyet sem tesz el, itt ízekre tépnék. Amúgy minden megvan benne, hogy akár a világ legjobb centere legyen, ha fejben helyrerakják. De benne tényleg az a jó, hogy ha nem rúg gólt, akkor is hihetetlen sokat segít a csapatán. Sokan problémáznak rajta, hogy miért ő kezd Gakpo vagy akár Jota helyett, de szerintem összességében még így is többet ad. A másik kettő jelen pillanatban tán gyilkosabb, de harmadannyi helyzetbe nem tudnak kerülni, mint az uru.
Igen, a City most kb ugyanabban van, mint mi pár hete, pedig azért nekik mélyebb a keretük. Nem is tudom, mikor láttam utoljára játékban ennyire felmosni velük a pályát... Sinya, a 2. félidő még sokkal rosszabb volt City szempontból, főleg a végefelé eléggé letolták a pályáról őket.LG írta: ↑2023.12.07. 06:39:10Ki is kapott a City, folytatódik a rossz sorozatok a rangadókon. KdB ugye sérült volt, Rodri eltiltott, és bizony ezt még ők is megérzik.
A roncsderbyt nem láttam, de a MU nyert. Kérdés, hogy mennyit segít ez ten Hag-on.
A Pool is nyert, volt Szoboszlai gól is a végén.
https://www.youtube.com/watch?v=R2r3Osr9SGs
Nagyon szép, higgadt befejezés volt, a támadóink tanulhatnának tőle. Nunezt is dicsérni kell, hogy szerezte vissza a labdát?!A bírónak meg jó szeme volt, nagyon sokan szerintem ezt kapásból lefújták volna.
Talán képesk 90 és + percekig koncentrálni és darálni....

https://footyfull.com/premier-league/ (nem csak PL-re jó)
Nagyon érdekelne, hogy akár VALAHA volt e ilyen távolságból lőtt átlag 4 góllal egy csapattól.

Egyértelmű, címért ők nem mennek és ebben a mezőnyben a BL is necces, ha ekkorát tudnak botlani. Én a meccseiket úgy is nézem, hogy az eredmény másodlagos, hihetetlen látványos, amit csinálnak. Sajna 9 emberrel vagy a City ellen nem kifizetődő ez a félpályáig feltolt védelem, de a látványnak mindig jót tesz. Kicsit mintha Postecoglou is így gondolkodna, hogy tesz magasról az eredményre, legyen jó a meccs.davi10 írta: ↑2023.12.03. 17:54:05Szerencsétleneknek nagyon rosszul jött ki a lépés, pedig izgalmas volt ahogy nevető harmadik-negyedikként ültek a tabella tetején és kb. végigverték a mezőnyt. Szerintem túl szoros lesz a mezőny ahhoz, hogy a bajnoki címért versenyben legyenek, de BL helyekre jók lehetnek, de ahhoz ennél egy fokkal jobban kell lehozni ezt a sérüléshullámot.bence0330 írta: ↑2023.12.03. 15:39:43A Tottenham szerintem ma ebben a 2-3 fordulóval ezelőtt még csúcsrangadónak számító meccsen akkora késbe fog beleszaladni, hogy az inkább lesz egy szamurájkard. Fél csapat hiányzik, kb minden fontos játékos Sonon kívül, de Postecoglou szerintem így is valahol a félpályánál húzza majd meg a hátsó vonalat.Én érzek itt most egy ötöst is.