Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A legnagyobb tisztelettel: ez a te totálisan szubjektív véleményed. Száz másik ember máshogy értékelné ugyanezt, más esélyeket adna/látna a különböző helyzetekhez.Nagybarcelona írta: ↑2023.12.11. 08:22:31Na megnèztem a hosszú összefoglalót, hogy nekem van e a kèszülèkben a hiba.
Girona 4 gólja, Pena vèdèse szögletre, mikor a csávó keresztbe lőtte a labdát. Savio ziccere, Pena második óriási vèdèse, fejbe lőtte, 10+ mèterről Savio visszagurításánál mellè, szintèn a hosszú mellè egy visszagurításnál, a Gironás Stuani elől üresen kapja, ès felè lövi
VS
Barca 2 gólja
Raphinha helyzete 2 m-ről a kapust nem tudta átlyukasztani, Cancelo-Felix összjátèk, előbbi lövèse pár mèterről a kapusba, neki sem sikerült kapuba lőni a kapust, Lewa helyzete, kiszorított helyzetből, a kapus lábában elakadt, Gündogan tekerèse mellè, Lewa fejese. Utóbbi 3 esetèben beszélhetünk arról, hogy lehetett volna belőle gól.
Sok kapura gurítás.
Összefoglalva: Szóval a Girona 4 gólja mellett 3 nagy helyzet, 2 ziccer
Nálunk 2 gól, (Cancelo, Raphinha helyzetènèl kb. 5% esèly) 3 nagy helyzet.
Mèg elfogultan is ez 5-6, ha minden gólhelyzet bemegy.
Igazából ismètelni tudom magam, az xG a leghszontalnabb statisztika.
A kapura gurítás valóban nem helyzet, de ezt az xG pontosan tudja. Nagyon jól megmutatja, hogy hiába volt 31 lövés, abból reálisan 4 gólt kellett/lehetett volna rúgni. A gond, hogy a 4 nagy, valós, reális lehetőségből csak 2 lett kihasználva.
Ennyi top játékos egyszerre vajon, mitől lehet béna? Védők is és támadók is együtt?
az első félidőben szerintem jobbak voltunk.
Nem véletlenül tudomány-ág a statisztika.Nagybarcelona írta: ↑2023.12.11. 08:22:31Na megnèztem a hosszú összefoglalót, hogy nekem van e a kèszülèkben a hiba.
Girona 4 gólja, Pena vèdèse szögletre, mikor a csávó keresztbe lőtte a labdát. Savio ziccere, Pena második óriási vèdèse, fejbe lőtte, 10+ mèterről Savio visszagurításánál mellè, szintèn a hosszú mellè egy visszagurításnál, a Gironás Stuani elől üresen kapja, ès felè lövi
VS
Barca 2 gólja
Raphinha helyzete 2 m-ről a kapust nem tudta átlyukasztani, Cancelo-Felix összjátèk, előbbi lövèse pár mèterről a kapusba, neki sem sikerült kapuba lőni a kapust, Lewa helyzete, kiszorított helyzetből, a kapus lábában elakadt, Gündogan tekerèse mellè, Lewa fejese. Utóbbi 3 esetèben beszélhetünk arról, hogy lehetett volna belőle gól.
Sok kapura gurítás.
Emellè hozzáveszem, hogy a vèdelmünk ès a kp-nk is katasztrófa volt, akkor mi volt ebben a jó játèk?
Miből gondolják egyesek, hogy 2 èv (ebből 1 ève nèzhetetlen, semmi játèk), majd összeáll valami?
A csapat játèkának mièrt nincs semmi köze a taktikánkhoz, tökig feltolt vèdelemhez, szervezetlensèghez?
Ha Raphinhat, Felixet, Lewat, kp-t, lecserèljük De Bruyne, Mbappe, Salah, Kimmich, Zubimendire, röpke 700 millióèrt, majd megoldódik minden, ès csapatkènt fogunk játszani?
De a vèdelmünket is cserèljük le? A Gironáèra?
Persze hogy haszontalan, sehol máshol nem látsz olyat, hogy ezzel takaróznak emberek meccsek után. A sok kapura gurítás az nem helyzet, de azért milyen jól hangzik, hogy 31 lövésünk volt, csak nem ment be 2-nél többNagybarcelona írta: ↑2023.12.11. 08:22:31

Erre van az adatelemzés és statisztika:Nagybarcelona írta: ↑2023.12.10. 23:46:10Soroljuk már fel azt a sok helyzetünket.
Pena vèdett 2 óriásit, ès 2-t fölè rúgtak.
Kezdem azt hinni, valamilyen alternatív univerzumban nèzzük a meccseket![]()
Ja Lewa egyet befejelt, egyet csúnyán elrontott a vègèn. Gündogan egyet mellètekert, egyet belőtt. A többi kapuragurítás. Mi ebben a rossz helyzetkihasználás? Fermin nem ollózott gólt? Akkor tènylegPeter írta: ↑2023.12.10. 23:51:18Legutóbb megjegyeztem, hogy már azt is helyzetnek titulálják a sok helyzetet látók, amikor TS vagy Pena lábát elhagyta a labda.Nagybarcelona írta: ↑2023.12.10. 23:46:10Soroljuk már fel azt a sok helyzetünket.
Legutóbb megjegyeztem, hogy már azt is helyzetnek titulálják a sok helyzetet látók, amikor TS vagy Pena lábát elhagyta a labda.Nagybarcelona írta: ↑2023.12.10. 23:46:10Soroljuk már fel azt a sok helyzetünket.
A meccs az elképesztő helyzetkihasználáson ment el, ahogy írod a középpályás védekezés hiányán, a védelem teljes összeomlásán ment el.Messa írta: ↑2023.12.10. 23:09:02Egyértelműen a középpályás védekezésen, illetve annak hiányán ment el a meccs. Képtelenek voltunk ott feltartóztatni őket, simán átjátszották/átrúgták a középpályánkat, egy az egyben mehettek a tökig feltolt védősorunkra. Meg is lett az eredménye.
A sok kihagyott helyzet nem feltétlen, de ez viszont mindenképpen edzői hiba.
A focit gólra játszák, nem helyzetre, meg statisztikákra.drobika írta: ↑2023.12.10. 23:06:25Nem érdemeltünk vereséget, ott a másik élő közvetítés topikban...ocsike83 írta: ↑2023.12.10. 23:03:24Télen igazoljuk át a teljes Girona-t....
Vicc, hányadék ez az egész. (Ki is tilthattok miatta).
De aki ebbe bármi pozitívat lát, hát gratulálok neki.
Jöhet itt akármilyen statisztika, pont nem érdekel. A focit gólra játszák. És pont.
Falusi kiscsapat lehúzott bennünket a wc-n....
Taps. Taps.
Xavi szólhatna az öregnek, hogy ő ehhez kevés.....
Most komolyan? Ennyire mellé nézni vlamit hogy lehet?
Nincsenek már szavak tényleg