Nezzuk a tenyeket, de csak azokat a tenyeket, amik az én igazamat támasztják alá, hogy kvittek legyunk!
- 3 ev utan eloszor tovabbjutottunk a BLben
- csoportelsokent
- az utolso fordulonak mar tetje se volt
- a bajnoksag elmezonyeben vagyunk
- a pontkulonbsegek tobb mint ledolgozhatoak az elso helyhez is
- europa szinten is rendkivul erosnek szamito csapatokkal versenyzunk a dobogo kulonbozo fokaiert
- elkezdtunk rengeteg helyzetet teremto meccseket, es a partatlan szurkolok szamara magas szinvonalu meccseket jatszani
- mindezeknek az egyik kulcsa eppen az elmult nehany het teljesitmenye, es mit ad isten, pont egybeesik azzal, amikor a kezdocsapat nagyobbik fele felepult es visszatert
- vegre megteremtodott a lehetoseg valodi pihentetesre, es vegul egyaltalan nem szamit hogy az eredmeny rovasara ment
- rayo dontetlen (csak az optika kedveert.)
Ha nem szamolom el, akkor ez bizony 9/10, ez bizony 90%
Wow!
Hat mindenki el tudja donteni szerintem…
Komolyra forditva a szot:
Leirtak itt a lenyeget elottem a kollegak. A csapat egyertelmuen fejlodest mutat szezonrol szezonra, pedig az elerheto jatekoskeretben epp esszel alig felfoghato eves es havi szintu fluktuaciok vannak. Irany tovabb Xavival!
Elobb utobb eldol, hogy alkalmas lesz e egy europai elit csapatot menedzselni, de ettol meg evekre vagyunk, ahogy arra szamitani is lehetett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila