Egy meccs alapján ne ítélkezzünk, ha valaki csak 1-2 Barca meccset néz meg a szezonban, akkor joggal mondhatná, hogy mit keresünk a top 8-ban
A Pool legrosszabb meccse volt a mai, mák, hogy meglett a győzelem, volt egy kiállítás, addig a Palace irányított. Ebben a szezonban a Pool a pontok több mint felét szerintem az utolsó 5-10 percben szerezte meg, ami félelmetes statisztika, talán a Real-nak lehetett hasonló, de ilyen meccse, meccsei mindenkinek van, ahol vallatni lehet a játékkal, a vége meg győzelem (khm Sociedad

). Az sem sokkal jobb, amikor az Arsenal rúg 2-t, aztán az utolsó 10 percben meg izgulnak, hogy meglegyen a 3 pont, annyira kiengednek.
Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy a Pool középpálya az gyakorlatilag idénre ki lett cserélve. Jött Szoboszlai, Gravenberch, McAllison, és azt hiszem Endo is idén jött. Az Arsenal és a City kp , de az egész csapat is évek óta együtt van, hiába játszanak szebben, ha jönnek a botlások. Hosszú a szezon, szerencsére most nehezen tudom elképzelni, hogy a City februárra 15 ponttal vezessen, így most nem tudnám megtippelni sem, hogy a 3 közül ki a legesélyesebb, annyi mindenen múlik ez, most pl jön a legsűrűbb időszak az angoloknál, plusz az sem mindegy, hogy a sérülések hogy alakulnak. A City-nél nincs sok, de azok fontos hiányzók, a Pool-nál is volt már pár (Robertson pl jelenleg sincs), az Arsenal egyelőre megúszta tudtommal.
A Villa-Arsenal-ra pedig kíváncsi leszek, Emery csapata otthon elég félelmetes, kérdés, hogy 5 nap alatt le tudja-e gyűrni a másik bajnokesélyest is.
Az MU meg időközben beégett otthon csúnyán, na aki azt látta, az lehet kiszúrta a szemét, egy értelmes hazai támadást nem láttam, ötletem nincs hogy verték meg a Chelsea-t.