Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezeket a kommenteket Én el sem hiszem, de komolyan..Bob_Marley írta: ↑2023.12.20. 20:58:31W és ez a legfontosabb. Lehetett volna egy nyugodt este,mert mi szereztünk vezetést és lelehetett volna pörgetni. De szokásosan ez a meccs is egy kemény meló után jött össze. Buta kapott gólok,hihetetlen kihagyott helyzetek de egy higgadt Sergi Roberto
Szép győzelem,fontos győzelem. Nagyon rossz szajizzel mentünk volna szünetre egy iksszel,így viszont kötelező behúzva.
Azt gondolom ha januárban is hasonlóan mennek a dolgok (játék és eredmények), akkor a BL meccsek előtt edzőváltás lesz.

Alapvetően én is ezt gondolom, csak elég sokszor gondoltam már ezt most ősszel. Főleg azért, mert nem is nagyon volt kitéve a csapat eleve megoldhatatlan feladatoknak. Döntően itt a BL csoportra értem.Andris írta: ↑2023.12.20. 19:02:34Amiről én beszélek a mai meccs kapcsán, az az, hogy törjék meg a jeget. Rúgjanak gólt, gólokat. De nem kell fejenként többet, se nagyokat, se bármi gyökeres változást produkálni egyik napról a másikra... csak törjék meg a gólcsendet, és a 100%os ziccer/nagy helyzet kihagyási rátát.
Gondolom Ferran csere lesz, talán Guiu is. Pénteken Amerikában kell játszani, illene ott is meglennie a 11 embernek.
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.....sajnos nekem (is) beakadt a lemez....ez az önbizalomtuning eddig mindíg akkor sült be, amikor a legmegfelelőbb alkalmak lettek volna rá.....
Sztem tulsagosan beakadt neked ez a tema. Azert meg mindig az edzoi stab az, akinek szazszor annyi naprakesz infoja van a jatekosokrol, mint nekunk szurkoloknak valaha is lehetne.

Hány ilyen meccsre mondtuk már ezt aztán láttuk hogy mi történt.
Be kell húzni, akármilyen furcsának tűnhet, a tabellán az ötödik közelebb van hozzánk, mint mi a másodikhoz.
Amugy viccelodunk ezzel, de sztem papirtol fuggetlenul az van, hogy sok jatekosunkat, es Xavit magat is ido elott, a megfelelo tapasztalati szint elerese elott dobtuk be a melyvizbe.