Én nem száz százalék, hogy megnézem a meccset, ha a lengyel a kezdőben lesz, túl mérges leszek akkor már Xavira, és nem lesz kedvem ötödször megnézni zsinórban, ahogy kialakítunk 30 helyzetet, ebből 7-8-at rá, és nem tudja beverni (meg persze senki más sem, csak ők legalább rendre elvégzik a többi dolgukat jól)
Felixnél furának tartom, hogy gyengének találod a mezőnymunkáját, szerintem hátul kb a brazil szintjén védekezik, rendre a saját 16-osánál van, és hozza ki onnan a lasztikat, szerel is, meg szabálytalankodik is akár, ha kell. Szerintem Ferrán felett van, ha a klasszikus védekezés részét nézzük. Elöl Ferrán iszonyatosat melózik mindig labda nélkül, letámadásban, mozgásban dolgosabb, mint Felix. Szerintem.
A kp tényleg gáz, elfelejtettem, hogy FDJ eltiltott lesz, mert elgurult a gyógyszere. Gondoltam egy Fermín még nem a világ, de egy Fermín és egy 0 perces SR... de szerintem sajna Romeu lesz ott. Nem gondoltam volna, hogy egyszer valaki előtt fogom SR-t a kezdőbe kérni...
Ha Xavi ennyire nem bízik Guiuban, és Ferránt sem merné betenni, az érdekes húzás lehetne még, hogy Felix menne hamis kilencesben. Mostanság érzi a kaput. És így mehetne egy Ferrán-Felix-Raphinha, ahol a két F válthatja is egymást néha, és elég komoly melót kapnánk velük elöl.
Ha a lengyel kezd, akkor ma padra raknám Raphinhát. Jól játszik nagyon, de kapu előtt most a leggörcsösebb, amióta itt van. Bár ha ilyen céllal a lengyelt sem tette padra (kiszedni a spirálozásból), akkor őt sem fogja, legalábbis emiatt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy