Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Nekem rendben van, bár én kb annyira kedvelem a Poolt, mint az Arsenalt. Az elmúlt 1-2 hónapjuk alapján ilyen 3-3 féleséget gyanítok. 5-6 gól szerintem lesz. Persze év elején volt egy rangadó (City-Arsenal asszem) ahol mindkét csapat iszonyat gyenge volt, és alig volt helyzet.LG írta: ↑2023.12.23. 18:11:16Nagyon értékes győzelem ez a Tottenhamnek. Az üldözőktől megléptek, az előtte lévőkhöz zárkóztak. A Cityvel együtt szurkolhatnak az x-ért a Pool-Arsenalon.
Nagyon kíváncsi leszek, mi történik azon a meccsen. Szobira is kíváncsi leszek, hogy egy rangadón is összejön végre egy jó telejsítmény, a legutóbbiakon sajnos eléggé gyengén muzsikált. Mondjuk én az Arsenalnak szurkolok, szóval nyerjenek ők, de Szoboszlai legyen a hazaiak legjobbja.
Nálunk van, de alapból rengeteg a kép hiba a közvetítésben is. Plusz van valami újítás, mert látni a többi meccs eredményeit folyamatosan, a tabellát, illetve körkapcsolásban megy az egész
A többivel egyetértek, viszont amúgy de, le is dominálják Európát.
Ezt nem is vitatom, ezzel egyet is értek. Nyitottabbak a meccseik, ezáltal szórakoztatóbbak. De semmiképp nem eredményesebb. Nézzük meg, honnan nyerik az Európa Ligát már nagyon hosszú ideje. Számomra ez nem azt bizonyítja, hogy az angol középcsapatok annyira erősek. Hogy szórakoztatóbb a játékuk, azt elhiszem, ezt nem is vitatom. A spanyolok véleményem szerint céltudatosabban játszanak.davi10 írta: ↑2023.12.18. 18:07:58Áthozom:Arról tényleg lehet vitatkozni, hogy a spanyol vagy az angol kis- és középcsapatok a jobbak, arról viszont nem igazán, hogy melyikek játszák a jobb meccseket a saját bajnokságukban.gránit írta: ↑2023.12.18. 17:58:29Néha nézek bele az angol bajnokikba, és kifejezetten ostobának találom, ahogy a középcsapataik, kisebb csapataik játszanak. A spanyol kiscsapatok tudják, hogy kell a nagyok ellen nyerni, ezért uralják ők már nagyon hosszú ideje az európai második vonalat. Az angol kiscsapatok túl nyitottan játszanak, egy tavalyi Girona lemészárolta volna őket.
Nyilván túl van fújva a PL, a nagycsapataik a City-n kívül pedig baromi hektikusak évről-évre. Viszont pont a kicsit eszetlen(nek tűnő) játék miatt vannak sokgólos, izgalmas meccsek. Előfordul hogy egy spanyol bajnoki játéknapon van kb. ugyanannyi gól, mint a PL-ben 1 meccsen.
Arról tényleg lehet vitatkozni, hogy a spanyol vagy az angol kis- és középcsapatok a jobbak, arról viszont nem igazán, hogy melyikek játszák a jobb meccseket a saját bajnokságukban.gránit írta: ↑2023.12.18. 17:58:29Néha nézek bele az angol bajnokikba, és kifejezetten ostobának találom, ahogy a középcsapataik, kisebb csapataik játszanak. A spanyol kiscsapatok tudják, hogy kell a nagyok ellen nyerni, ezért uralják ők már nagyon hosszú ideje az európai második vonalat. Az angol kiscsapatok túl nyitottan játszanak, egy tavalyi Girona lemészárolta volna őket.

Otthon jelenleg a legjobb csapat, nem csak eredményekben, de játékban is, max az Arsenal jobb náluk kicsit. Idegenben viszont már nem olyan magabiztosak, de szerintem tőlük nem is várja senki, hogy otthon 15 zsinórban megnyert meccs után még idegenben is hozzanak közel tökéletes meccseket. Most pl nyertek idegenben, igaz nehéz volt, fordítani kellett, és amíg a Brentford nem kapott pirosat, nem úgy nézett ki, hogy sikerül.
Nekem az (is) szimpi, ha vért isznak és a végén darálnak be bárkit is....ezt pl a Realban nagyon tudtam értékelni, kicsit irígykedtem is emiatt, hogy ebből belénk nem szorult sajna semmi.
A Pool jelenleg azért van ott ahol van, mert a pontjai kb 70%-át azt a meccsek utolsó 5-10 percében hozták, magyarul végig bírják a meccseket fizikálisan is, meg mentálisan is. Newcastle ellen még szeptemberben pl emberhátrányban fordítottak az utolsó 5 percben, idegenbenPeter írta: ↑2023.12.17. 21:58:09
De sebaj, az ünnepek alatt az angolok úgyis nyomják a fordulókat, egyszer majd csak ki kell fogjam, hogy mitől is olyan jó a Pool, ahogy a tabella mutatja....a nagy számok törvénye alapján ki kell, hogy jöjjön előbb vagy utóbb....(látod, azért létezik olyan statisztika, amiben hiszek....)
Tavaly inkább az Arsenal volt a fókuszomban, mert jó volt látni a fejlődésüket, szimpi volt a haladásuk, mentalitásuk, hozzáállásuk. Eljutottak egy olyan szintre, ahol már a finomhangolások számítanak.bence0330 írta: ↑2023.12.17. 21:17:22Ja, ha garantáltan jó meccset akarsz, Tottenham, Arsenal, ők tolják az egyérintős technikás focit, főleg az előbbi. A Pool-City-Newcastle meg lehet nagyon látványos is (a Pool nemrég játszott 4-3-at 4 átlövésgóllal, stb...), de nem stabilan azok.
Az AV stabilan jó, de nem egy extra foci látványra.