Nunez az előző meccsen betalált.

Amúgy igen, ő konkrétan a legjobb center lehetne, ha nem is megtanulná, csak annyira menne neki, mint a Benficában. Lehet, hogy ő fejben nem elég sajnos a top szinthez, van ilyen, megzuhant.
Persze még így is 8+8-nál tart úgy, hogy nem stabil kezdő, nem rossz így sem, olyan, mint Ferrán volt nálunk az első félévben, rengeteg gólpont, de rengeteg kihagyott helyzet.
Tizi:
Nézd meg, ott a kontakt.
https://www.youtube.com/watch?v=gtEgkaocHC8
Még Howe is azt használta az interjún, hogy "minimal contact".
Szerintem 100%-os tizi volt. Még az is látszik, hogy a lába kitér a kapus öklétől, ezért veszti el az egyensúlyát. Sosem értettem ezt az érvet, hogy 1 vagy 2 lépéssel később esik el valaki. Persze, a kisebb kontaktoknál ez így van, mert az egyensúlyod veszted el, nem felöklelnek és repülsz 3 métert, botladozol 1-2 lépést és elesel, vagy épp nem, ez kb mindegy, az akadályozás megvolt.
Bevallom engem az sem érdekelne egy ilyen eseten, ha elveszti az egyensúlyát a kontakttól és utána látja, hogy így már pont nincs esélye elérni a labdát és szándékosan "esik el". Hősködhet, hogy próbál talpon maradni, a labdát nem éri el, tizit talán nem kap, és mégiscsak a kapus ökle miatt nem éri el a labdát, szóval szerintem abszolút jogos.
A Poolnak 7,53-as xG-je volt, nem sűrűn láttam még ilyet.

A Newcastlenek 0,7. És kb a végéig izgulniuk kellett...

Brutál tényleg ez a helyzetkihasználás, kicsit olyanok most, mint mi.
Salah-ra épp mondtam, hogy rengeteg rossz megoldása van, nem csak ma, egész szezonban, erre lehoz egy olyan klasszis félidőt, amit nem sűrűn látni, gólokkal, külsős gólpasszal, gyönyörű volt, amit művelt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy