Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nekem erről a gondolatról a sahtar és az antwerp elleni meccsek jutnak eszembe és nálam az volt a vízválasztó szint, ami már méltatlan egy Barcelonához.
A Real ugyanígy 3:1-re nyert egy 4. osztályú csapat ellen.
A Csk. úr. lemaradt a beadó játèkosról , utána mèg kètszer lefutották labdával!!!!!
MuszájCamp Nou99 írta: ↑2024.01.18. 12:14:04Nagyon optimistán látod a dolgokat de a madridi párosításból kapunk valakit és a reál lesz 99% aki továbbmegy akkor nekünk lefőtt a kávé sajnos. A többi is életveszélyes ránk nézve.Kovbal88 írta: ↑2024.01.18. 11:29:38Eddig jól alakul a spanyol-kupa csak jussunk tovább
Atletico-Real egyiktől búcsú szerintem a Madrid lesz az túl sokszor kalapálták el Simeone csapatát
már kiesett a Valencia, aki még nekünk gondot szokott okozni
maradt
a Girona tőlünk annyira nem félek elkezdtek visszafelé esni
Sociedad ők is verhetőek
Celta nekünk mindig bajunk van velük, de hát ez kupameccs
Mallorca illene legyőzni
Bilbao kemény ellenfél, de verhető
Sevilla ők is szét vannak esve
Persze előbb tovább kell jutni...
Kizárt, hogy a real jusson tovább, a Wandában lesz a meccs, és a tico 2x annyit pihe hetett, a Madrid fáradt lesz, és amúgy se motiválja őket a kupa, egy évtizedben kb egyszer nyerik meg, az meg megvolt tavaly. Sima Tico lesz, figyeljétek!Camp Nou99 írta: ↑2024.01.18. 12:14:04Nagyon optimistán látod a dolgokat de a madridi párosításból kapunk valakit és a reál lesz 99% aki továbbmegy akkor nekünk lefőtt a kávé sajnos. A többi is életveszélyes ránk nézve.Kovbal88 írta: ↑2024.01.18. 11:29:38Eddig jól alakul a spanyol-kupa csak jussunk tovább
Atletico-Real egyiktől búcsú szerintem a Madrid lesz az túl sokszor kalapálták el Simeone csapatát
maradt
Sociedad ők is verhetőek
Mallorca illene legyőzni
Nagyon optimistán látod a dolgokat de a madridi párosításból kapunk valakit és a reál lesz 99% aki továbbmegy akkor nekünk lefőtt a kávé sajnos. A többi is életveszélyes ránk nézve.Kovbal88 írta: ↑2024.01.18. 11:29:38Eddig jól alakul a spanyol-kupa csak jussunk tovább
maradt
Sociedad ők is verhetőek
Mallorca illene legyőzni
Meglepő lenne 3 centerrel felállni.
Ellenben akkor kezdtünk el győzni, és nem gólokat kapni, mikor kiesett.thokidoki írta: ↑2024.01.17. 17:22:50Nem tudok kinek hiányzik Dembele, de én Xavi alatt utoljára akkor emlékszem szép játékkal hozott győzelmekre, amikor Ő a pályán volt (tavaly szuperkupa döntő, Bilbao ellen…). Jó napjain 1v1-ben bárkit meg tudott verni, sok váratlant húzott, illetve sok gólhelyzetet is kialakított. A támadó játékunk hanyatlása is akkor kezdődött, amikor tavaly év elején megsérült.
Emelett Busquets, Gavi, Alba hiánya is érződik. Szerintem tavalyhoz képest igenis gyengültünk a nyáron.