Annak ellenére, hogy én sem akarom korán hypolni, mindenféle csoda jelzőt aggatni rá, sőt a franciát is nagyon kedveltem, nagyon sajnáltam, de tegnap is ő volt az egyetlen, aki bármi veszélyt tudott okozni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.01.25. 13:02:05Azért Dembele tudásától még rohadt messze van Yamal és akkor finoman fogalmaztam. Ígéretes, maradjunk annyiban. Ennyi erővel Ft meg egy VIlla.bence0330 írta: ↑2024.01.25. 09:40:15Az, hogy mi annyit fizettünk érte, nem jelenti azt, hogy annyi az értéke. Jelenleg pontosan ugyanannyira becsülik a két játékos értékét amúgy. Nem csak a gólok, impact, clutch, cselek, védekezésben szerintem mind üti már most a szintjét Yamal, az elmúlt hetekben meg már inkább jobb. Úgy decemberig nem nagyon értettem, mit keres a pályán, de rossz már akkor sem volt. De egy ideje megérkezett.
Meg hát ha Dembélé beragadt karrierjére egy szót akarunk mondani, akkor nálam az a szó a "csalódás", szóval semmiképp se legyen ilyen. Salah karrier kinézhet neki szerintem, hozzá kell hasonlítani, vagy legelső körben egy Saka-hoz, bár a natúr tehetsége több az övénél.
Persze a legjobb lenne, ha nem hasonlíthatnánk senkihez, de ez lehetetlen.![]()
Tegnap két ordító nagy ziccere volt amit kihagyott, lehet 16 éves de ő kapja meg a lehetőséget, ha a 87.-ben azt berúgja szinte biztos továbbmegyünk, mert a 2. félidőben szépen brusztoltunk, Araujo is feljavult. Ez mind megítélés kérdése. Én piszok mód örülnék ha itt lenne a francia, mert most a támadó játékosunk egy 16 éves kis taknyoson múlik.. Dembelenek sokkal nagyobb ráhatása volt a játékra, sokkal nagyobb veszélyt jelentett, mind sebességben, mind 1-1 elleni játékban, sokkal agilisebb volt, de kár is összehasonlítani egy ifistával, teljesen máshol tart a két játékos a pályafutásában. Yamal tegnap tovább rúghatott volna minket, de őt védjük, Xavit meg szokás szerint szidja mindenki, ezért szép a foci.
És hogy rajta verjük el a port a kiesést az egyrészt nevetséges másrészt indokolatlan. Ha nincs a pályán, nulla offenzivitás lett volna a játékunkban. És azt sem mondanám, hogy 1 vs 1-ben rosszabb lenne a franciánál.
De ott van az a faktor is, hogy közel sem olyan bátor még, mint akár csak egy 19-20 éves, ahogy idősödik, több tapasztalata lesz, úgy fog egyre többet vállalni.
Mondhatjuk, hogy bezzeg, ha azt a helyzetet belövi... De azt inkább felejtsük el, hogy egyedül ő lőtt gólt, méghozzá egy klasszis megoldással, ami nélkül még X se lett volna.
Amit legkevésbé értettem, hogy mi volt ez a rengeteg ívelgetés. Földön még meg tudtuk tartani a labdát, építkezni, de folyamatosan elkezdtünk ívelgetni ami szinte kivétel nélkül a baszkoknál kötött ki.
Nekem Koundé passzhatékonysága is meglepett. Szemre olyan 60, legfeljebb 70 %-nak tűnt. Bár lehet, hogy a rövid hátrapasszok húzták fel, mert előre totál vakon volt.
Minden percben vártam, hogy tűnjön fel Cancelo, de biztosan nem volt még jól, ha Balde helyett is Fort állt be.
Az a félidei szünet nagyon nem kellett, pedig általában a második félidőre szoktunk feljavulni, de az nem változott, hogy a meccs elején az öltözőben maradtak a fejek.
Ter Stegen visszatéréséig pedig számolom a perceket.