Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De a BL-ben van a playoff kör, ahonnan szintén hullanak ki csapatok, így a top8 2m, de a nyolcaddöntő külön 11 nekem logikus(abb)bence0330 írta: ↑2025.01.06. 13:00:36Nem tudom, a BL-ben ez ugyanígy van ábrázolva, ott egymásra épülnek az összegek, nem a felhalmozottat jelzik. Szóval tippre a győztes 16,6 milliót vihet haza. Ez persze az olasz, csak felteszem, a spanyol ennél nem nagyon lehet kevesebb egy Barca-Reál részvétellel. Azért az nem rossz pénz. De majd lehet lesz erről egy cikk itt a főoldalon, ami tisztázza a dolgot.Troym írta: ↑2025.01.06. 12:51:38Egy BL csopotmeccs győzelem 2,1m Euró, legjobb nyolcban végezni még 2m Euró, nyolcaddöntő elérése (ami 1-8. hellyel garantált) 11m Euró.
A szuperkupa díjazást nem értem. A 2 és 3. sor között mi a fene az eltérés? Elődöntőből továbbjutni 3,6m döntő 5,0....ez full értelmetlen, mégis hogy játszhatsz a döntőben, ha nem elődöntő megnyerésével? Hogy kaphatsz 3,6 milliót a végén?
Az oké, hogy valaki kap 8, 5, és ketten 1,6-t, de a 3,6 egy talány
Nem tudom, a BL-ben ez ugyanígy van ábrázolva, ott egymásra épülnek az összegek, nem a felhalmozottat jelzik. Szóval tippre a győztes 16,6 milliót vihet haza. Ez persze az olasz, csak felteszem, a spanyol ennél nem nagyon lehet kevesebb egy Barca-Reál részvétellel. Azért az nem rossz pénz. De majd lehet lesz erről egy cikk itt a főoldalon, ami tisztázza a dolgot.Troym írta: ↑2025.01.06. 12:51:38Egy BL csopotmeccs győzelem 2,1m Euró, legjobb nyolcban végezni még 2m Euró, nyolcaddöntő elérése (ami 1-8. hellyel garantált) 11m Euró.
A szuperkupa díjazást nem értem. A 2 és 3. sor között mi a fene az eltérés? Elődöntőből továbbjutni 3,6m döntő 5,0....ez full értelmetlen, mégis hogy játszhatsz a döntőben, ha nem elődöntő megnyerésével? Hogy kaphatsz 3,6 milliót a végén?
Az oké, hogy valaki kap 8, 5, és ketten 1,6-t, de a 3,6 egy talány
Na, viszont ez a legszomorúbb hogy már a gombokért is le kell hajolnunk.bence0330 írta: ↑2025.01.06. 11:19:57Jó kérdés. Cserében viszont ez az egyetlen reális esélyünk kupára idén, plusz pénz ebben is van.Troym írta: ↑2025.01.06. 11:12:28Erre a szotyikupára mennyire elvárás elvinni és kiállítani a top kezdőt?
Csak mert ha gyorsan megpattannánk onnan, akkor lenne idő rápihenni a Benfica, Atalanta, Valencia, Getafe meccsekre, mindegyik fontos lenne, a 2 BL ha másért nem a pénzért, a Ligában meg kb ez az utolsó szalmaszál, ha még bármennyire hiszünk abban, hogy odaérhetünk.
Egy BL csopotmeccs győzelem 2,1m Euró, legjobb nyolcban végezni még 2m Euró, nyolcaddöntő elérése (ami 1-8. hellyel garantált) 11m Euró.bence0330 írta: ↑2025.01.06. 12:18:55Bevallom, nem találok adatot google keresés után a 2025-ös-ről, de mivel az olaszok is ott vannak, gondolom kb hasonló lehet. Náluk ez van:
Semi-final participation €1.6 million
Semi-final winners €3.6 million
Finalist (runner-up) €5 million
Winner €8 million
Szóval azért nem kapunk rossz pénzt, ha megnyernénk. Üresnek üres, egyetértek, de jobban hangzik az 1 kupás szezon a nullánál.Fogalmam sincs, mit tudunk most télen csinálni a piacon végül, de ezzel a kerettel hosszabb lélegzetvételű versenysorozatot szerintem kb lehetetlen nyerni. A szuperkupa lutri, de legalább csak két jó meccs kellene hozzá. Nem érvelek egyik mellett sem amúgy, nem tudom, melyik verzió a jobb. Annyi, hogy a BL gyakorlatilag két vereséggel is majdnem biztos top8 lenne, ha valahol, akkor ott lehetne pihenni kicsit, ha az első meccsen még pontot is szerzünk, akkor a másodikon pláne teljes B sor mehetne, hacsak nem akarunk konkrétan rámenni az első hellyel járó plusz pénzre.
Bevallom, nem találok adatot google keresés után a 2025-ös-ről, de mivel az olaszok is ott vannak, gondolom kb hasonló lehet. Náluk ez van:
De gondolom a pénz jelentős része már azért jár, hogy egyáltalán megjelensz...plusz lehet régimódi vagyok, de se kupát, se bajnokságot nem nyertünk, így a szuperkupa siker nekem elég üresen hangzik... kb annyira fontos, mint a nyári vegasi Classicók
Jó kérdés. Cserében viszont ez az egyetlen reális esélyünk kupára idén, plusz pénz ebben is van.Troym írta: ↑2025.01.06. 11:12:28Erre a szotyikupára mennyire elvárás elvinni és kiállítani a top kezdőt?
Csak mert ha gyorsan megpattannánk onnan, akkor lenne idő rápihenni a Benfica, Atalanta, Valencia, Getafe meccsekre, mindegyik fontos lenne, a 2 BL ha másért nem a pénzért, a Ligában meg kb ez az utolsó szalmaszál, ha még bármennyire hiszünk abban, hogy odaérhetünk.
Ha így van, nézz fel előtte, felrakok/felrakunk stream lehetőségeket.
Nekem ez már így is elég kockázatos névsornak tűnik
Szerintem nem, ez most nem szokványos eset. Nem feljutni a másodosztályba nem ugyanaz, mint kiesni a harmadosztályból.
Ilyen esetben tenni szoktak az Atleticre. Guille szerintem tuti fent lesz, a szezonban a Bl-t és a bajnokságot figyelembe a szezon felében mindig ott ült a padon, Unai és Prim után talán ő az akivel kezdődik a csapat összeállítása. Ha felépül Toni őt is nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy perceket kap (nagyon sok cikk jelent meg, hogy Flick őt szánja Yamal tehermentesítésére) A sérüléséig a szezon kezdete óta ő is rendszeresen fent volt a meccseken és a felnőttekkel edzett.. A Sergi Dominguez-Cuenca duóból is várhatóan az egyik szerephez jut. Darvichra kíváncsi leszek.brazilfan írta: ↑2024.12.06. 11:21:47Régebben a szezon első kupameccsei mindig alkalmat adtak arra, hogy a nagyok között is láthassuk a B-csapat húzóembereit, a legtöbbjük számára ez volt az egyetlen esély, hogy a felnőttekkel játszhassanak.
Most nincs ilyen játékos, az összes fiatal régi jó ismerősünk, aki pedig esetleg még szóba jöhetne, arra nagyobb szükség van és lesz a kiesőhelyek közelébe sodródott Atleticben, mint a kupa első fordulóiban.
brazilfan írta: ↑2024.04.12. 13:01:19Távol vagyok attól, hogy Athletic-drukker legyek, mégis tetszik, hogy a baszkok hogyan ünnepelték meg a kupagyőzelmet. A Barca- és a Real-drukkerek hajlamosak lenézni a Király Kupát, de szerintem a bilbaóiaknak van igazuk.
https://www.youtube.com/watch?v=3m8Augqi9B0&t=1s
Most komoly? Szerinted a 15 évesnek kéne a Barcát ott tartani azon a szinten, ahol történelmi alapon nagycsapatként kéne tartózkodnia?Camp Nou99 írta: ↑2024.01.25. 10:16:43https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... elona.html Ezekkel a bocsánatkérésekkel tele van a padlás.