A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Ezt én is így gondolom. A kevesebb néha több, és az ebben a korban lévő játékosokból okosan használva lehet kihozni a legtöbbet. És való igaz, hogy még mindig klasszis teljesítményre képes olykor, de akkor sem a jövő embere. Ilyenkor a legjobb fokozatosan beépíteni az utódot, amíg még ő itt van, de ez eddig egyáltalán nem működik. Persze kérdés, hogy ki lesz az utód, mert így Xavi maradásával Roque-nak lehat meszeltek.
Ha ezt olvasta bármelyik fiatal azonnal kérném, hogy rakjanak átadó listára. Villantott most egy mesterhármast. Szép volt, ami szép volt, de az emberünk kicsit sokat gondol magáról. Érdekes az elmúlt időszakban hány alkalommal is nyilatkozott, mert MVP volt....???ElBartimaeus írta: ↑2024.04.30. 13:17:23A többi csatárnak kellene felmutatni valamit, ha ezt nem tudják megugrani. Nem véletlen játszik a lengyel Roque vagy Guiu kárára.
Igen, volt egy meccs, ahol kezdett, és elég gyenge volt. És? A lengyelnek hány volt? Előtte meccseket döntött el frissen érkezve pár perc alatt.ElBartimaeus írta: ↑2024.04.30. 13:26:31Láttam a meccseket és én is téptem a hajam a lengyeltől. Viszont láttam azt a meccset is, amikor Roque kezdett és 0 dolgot tett hozzá a meccshez ameddig le nem hozták. Guiu ugyanez egy harmad osztályú ellenféllel szemben. Ezek amúgy mind iszonyat fiatal játékosok, van fejlődéi lehetőségük, de egyértelműen láttunk tőlük rémgyenge játékot. Ha edzésen is ez a jellemzőbb és nem az a pár villanás, amit láttunk, akkor érthető az, amit látunk a kapott percekben.
Láttam a meccseket és én is téptem a hajam a lengyeltől. Viszont láttam azt a meccset is, amikor Roque kezdett és 0 dolgot tett hozzá a meccshez ameddig le nem hozták. Guiu ugyanez egy harmad osztályú ellenféllel szemben. Ezek amúgy mind iszonyat fiatal játékosok, van fejlődéi lehetőségük, de egyértelműen láttunk tőlük rémgyenge játékot. Ha edzésen is ez a jellemzőbb és nem az a pár villanás, amit láttunk, akkor érthető az, amit látunk a kapott percekben.bence0330 írta: ↑2024.04.30. 13:20:08Hogy? Roque felmutatott két vérbeli centeres gólt, azután hónapokig nem kapott lehetőséget a posztján. Hogy bizonyítsanak így? Guiu kb ugyanez, lőtt két győzelmet/pontot érő gólt csereként, utána hónapokig semmi, és 1-2 lehetőség elvétve. Képzeld el a jelenlegi Lewandowskit bedoba 1-2 meccsen, mikor néha hónapokig nem lő gólt kezdőként.ElBartimaeus írta: ↑2024.04.30. 13:17:23A többi csatárnak kellene felmutatni valamit, ha ezt nem tudják megugrani. Nem véletlen játszik a lengyel Roque vagy Guiu kárára.Ha most neki kéne lentről bizonyítania, konkrétan nem lenne a keretben.
Hogy? Roque felmutatott két vérbeli centeres gólt, azután hónapokig nem kapott lehetőséget a posztján. Hogy bizonyítsanak így? Guiu kb ugyanez, lőtt két győzelmet/pontot érő gólt csereként, utána hónapokig semmi, és 1-2 lehetőség elvétve. Képzeld el fordítva: a jelenlegi Lewandowskit bedobva 1-2 meccsen, mikor néha hónapokig nem lő gólt kezdőként.ElBartimaeus írta: ↑2024.04.30. 13:17:23A többi csatárnak kellene felmutatni valamit, ha ezt nem tudják megugrani. Nem véletlen játszik a lengyel Roque vagy Guiu kárára.

Oké, eltekintek a személyeskedéstől.Ralph1995 írta: ↑2024.01.07. 13:23:35Szerinted a világ egyik legjobb csatárának tartott Lewandowski egója engedné, hogy 40-50 percekre beugorjon??
Aztan a másik ami megütötte a szemem....
Hogy nincs olyan, hogy egy játékos néhány hét alatt leromlik teljesítményben. Hát te miről beszélsz??? Milyen hetek? Hónapok óta olyan rossz nézni a játékát hogy miatta szoktam elkapcsolni a meccsről, mert fáj nézni a szenvedését (no meg a csapatét)
Meccsről meccsre igazolva látom a véleményemet. Nyolc meccs óta nem talál be. Én azt gondolom, hogy az európai top futballban számára ez a hattyúdal. Idén 36 éves, nincs min csodálkozni.Kovbal88 írta: ↑2024.01.05. 14:51:19A tavaly őszi teljesítményét meg se tudta közelíteni, de ez lehet nem csak az ő hibája, nincs lendülete a csapat játékának lassúak és kiszámíthatóak vagyunk, így könnyen ki tudják vonni a forgalomból. Még Félix is nagyon veszélytelen egy az egy ellengránit írta: ↑2023.12.21. 13:22:45A meccs előtt írtam egy másik topic-ban, hogy én nem várok már tőle többet. Nem véletlenül. Azért játszik, mert Ferran is mindent elszerencsétlenkedik, semmivel nem jobb. Guiu kaphatna esélyt. De nem kap.
Nem lennék meglepve, ha nyáron elmenne még több pénzért levezetni, amíg hívják.
Anélkül, hogy bármi alól felmenteném, de amit tegnap játszottunk az Lewatól annyira idegen, annyira kívül esik a komfortzónáján, hogy annyira nem csodálkozom, hogy olyan teljesítményt nyújtott, amilyet. A védők mögé hosszan beívelt labdákkal nem tud mit kezdeni. Ő egy center nem is várható el tőle, hogy egy 25 méteres ívelt passzt átvegyen és vezesse kapura két védővel a nyakán. És még figyeljen a lesre is. Raphinha, Felix, Balde ezt képes megoldani, de egy ilyen statikus támadó nem.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.01.05. 13:52:50Így hogy van cseréje, én is kiültetném pár meccsre, nagyon nem tetszik a testbeszéde, kommunikációja a társakkal, ez minden csak nem előremutató. Tegnap is miután lement, sokkal veszélyesebbek voltunk elől. Én azt érzem, hogy Roque erős mérce lesz a számára és reméljük nagy falat.
A tavaly őszi teljesítményét meg se tudta közelíteni, de ez lehet nem csak az ő hibája, nincs lendülete a csapat játékának lassúak és kiszámíthatóak vagyunk, így könnyen ki tudják vonni a forgalomból. Még Félix is nagyon veszélytelen egy az egy ellengránit írta: ↑2023.12.21. 13:22:45A meccs előtt írtam egy másik topic-ban, hogy én nem várok már tőle többet. Nem véletlenül. Azért játszik, mert Ferran is mindent elszerencsétlenkedik, semmivel nem jobb. Guiu kaphatna esélyt. De nem kap.
Nem lennék meglepve, ha nyáron elmenne még több pénzért levezetni, amíg hívják.

Ezen a szinten nyilván van benne manír, de az alapvetés sose volt kérdéses, hogy elhivatott a csapat iránt. Itt sem lenne, ha nem így lenne. Akar is ha a pályán van, de ez a görcsösség és frusztráció nagy kihatással van a többi támadónk játékára is. Én annyira ezt a kőbe vésett 9-es dolgot is elengedném, jelenleg a keret alkalmas arra, hogy akár Félix, akár Torres, akár Roque kerül középre egy tamadason belül nem tartanék tőle. Lewa mindenki tudja, hogy center. Néha vissza-visszalép, de alapesetben statikus a játéka és könnyen lekövethető akár egy de sokszor két emberrel a hátvédsorból. Ami gólt idén összekapart az csak a klasszisából adódóan jött össze, nem egy kifejezett ráépült kidolgozott támadás eredményeként.brazilfan írta: ↑2024.01.05. 08:23:27Máshonnan áthozva: Nagyon kíméletesen cserélte le Lewat, nem egyedül és nem Roquera.
Lewandowski pedig bölcs volt, és úgy reagált Roque kihagyott helyzetére, hogy a legjobban jöhessen ki belőle. Hogy az operatőr végig rajta volt-e, és Lewandowski rájátszott-e, nem tudom, de meglett a kép, nincs benne tüske, együtt él a csapattal.