2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minden attól függ, hogy milyen lesz a szakmai koncepciónk és a játékunk. Ha már megközelítünk egy Barcelonához méltó játékot, lesz tartása a csapatnak, meggyőző és stabil lesz a játék, kvázi a futballvilág számára is érezhetően fejlődő pályára kerülünk, akkor a vonzerőnk is új életre fog kelni.Camp Nou99 írta: ↑2024.01.29. 14:03:15Tényleg nem akarok senkit sem elkeseríteni de most mi még pár évig az alsópolcról fogunk válogatni.
Ez jól hangzik, bár nem tudom, hogy a hátralévő 2,5 napról és a tavaszi szezonról szól-e a dolog, vagy majd nyáron lenne esedékes. Tavaszra nyugodtan mehetne, de szerintem a nyári igazolások fontolgatása teljesen értelmét veszti, amíg nem derül ki, ki is lesz az utód.
Kovbal88 írta: ↑2024.01.29. 10:24:21Nagyon remélem, hogy már elkezdtük keresni a nyári érkezőket, mert azért nagyjából látszik, hogy hol kell jövőre erősíteni
- Kell egy csatár Lewy helyett,
- egy szélső bal oldalra Nico Williams lett volna nagyon jó, vagy olcsón kell Felix, ő nagyon technikás, de nem ártana egy erős játékos
- egy támadó középpályás
- egy védekező középpályás
hátvédsorra nem költenék ott most meg vagyunk
- cserekapus
szóval olyan öt játékosra lenne szükségünk nyáron + Cancelo és az már egy ütős csapat
Őket könnyebb "megmérni". Egy kapus 17 évesen a juvenilA-ban tolja, a támadók hektikusak, védők szintén. Egy kicsit labdaügyesebb középpályást viszont simán betesznek akár a felnőttcsapatba. Amúgy nem csak középpályásokat hoztunk, csak annak csináltak nagy hírt.davi10 írta: ↑2024.01.28. 21:59:3817 éves középpályás, idén debütált a svéd felnőtt válogatottban, nagy tehetségnek tartják.
Mondjuk Balde kiesésével és a lyukas középpályánkkal akár jöhetett volna már télen is.
Kiváncsi leszek, de csak nekem az az érzésem, hogy csak középpályás tehetségeket hozunk (Roque kivételével)? Mikor hoztunk utoljára 17-18 éves védőt vagy támadót, aki feljárhatna az első csapatba? Faye tűnt ilyennek nyáron, de az első csapat közelébe nem került még. Kp-ra meg Pedri, Torre ugrik be egyből, de Darvich-ot is nagyon beharangozták.
Elképesztő, hogy képes vagy egy Rakitic, Busi, Iniesta, Mascherano, Pique, Alves, Xavi, Alba, Messi, Neymar, Suarez, MAtS szintű keretet, jó korban, jó körülmények között a mostani kerettel párhuzamba állítani. Segítek: ég és föld, nagyságrendekkel, a mostani sérülések nélkül is. Elég annyi, hogy a luxus csimborasszója volt Bravo-MAtS, most meg Pena a váltó, akit épp csak minden második kapott gólnál lehet hibáztatni. Ettől még LE jóval érettebb volt taktikailag, de az akkori keret plusz Messi a farvizen a City keretével hasonlítható csak, míg most inkább a Dortmundhoz konvergálunk.sansz írta: ↑2024.01.28. 02:02:03Persze, Neymar, Messi Suarez, nem mondom, hogy ez semmi, pláne akkoriban... de Lewa-Ferran-Raphinha triónak sem kéne nagyságrendekkel kevesebb gólt rúgniuk, amellett, hogy nyilván egyik se közelíti meg se Neymar, se Messi technikai tudását.
LE alatt én nem láttam meccsről meccsre ilyen egyéni ingadozásokat, ilyen labda nélküli bénázásokat... Az elmúlt hónapokban a liga legjobb védői, nem Lenglet, hanem Araujo, Kounde, Christensen jóformán minden meccsen mutatnak egy-két vagy több amatőr botlást. Egy játékos rossz formája még egyéni hiba, de hogy mindenkinél ez van, ez edző. Araujonak konkrétan egy-két meccsen több hibája van, mint az előtte levő években összesen.
És ilyen ingadozás nem volt LE-nél. Se.
Alex Valle és/vagy Riad nem jön vissza nyáron?davi10 írta: ↑2024.01.28. 21:59:38
17 éves középpályás, idén debütált a svéd felnőtt válogatottban, nagy tehetségnek tartják.
Mondjuk Balde kiesésével és a lyukas középpályánkkal akár jöhetett volna már télen is.
Kiváncsi leszek, de csak nekem az az érzésem, hogy csak középpályás tehetségeket hozunk (Roque kivételével)? Mikor hoztunk utoljára 17-18 éves védőt vagy támadót, aki feljárhatna az első csapatba? Faye tűnt ilyennek nyáron, de az első csapat közelébe nem került még. Kp-ra meg Pedri, Torre ugrik be egyből, de Darvich-ot is nagyon beharangozták.
17 éves középpályás, idén debütált a svéd felnőtt válogatottban, nagy tehetségnek tartják.𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Barça are close to get Lucas Bergvall deal done for June 2024!
Official bid submitted for 2006 born Swedish talented midfielder set to be accepted next week by Djugården.
Eintracht Frankfurt were also interested but Barça are finally close to get the deal done, it’s imminent now…
Bergall would sign for Barcelona now but joining on July 1, 2024 — ready for next season under new coach.
Jelenleg szerintem bőven örülhetnénk, ha Valverde-szintű edzőt tudnánk szerezni. Valószínű, hogy jóval alacsonyabb polcról fogunk válogatni.sansz írta: ↑2024.01.28. 00:25:33Na végre, valaki ezt is leírta. Nem is értem, hogy Emerytől mit akarnak itt páran. Én amúgy csíptem a PSG-ben, de rettentő betoji volt a fontos meccseken totál átvariálta a csapatot mindig, olyan biztonsági játékot erőltetett, ami egy pillanatig sem volt való a csapatának és mindig ez lett a vesztük. Miközben amúgy szép és eredményes játékot épített fel...
Tuchellről is nagyon hasonló a véleményem, bár felkapottabb. A fontos, nagy meccseken is Tuchel visszalépet kettőt, egyértelmű volt, hogy nem rossz edző, de nem tudta meglépni a szintet. Én úgy érzem Angliában kicsit szerencséje is volt, most a Bayernben már nem olyan virágos a kép körülötte.
Murinho pedig tényleg vicc. Annyiszor bukott az az ember.. És tényleg gyűlöletfocit akarunk? Benne van a pakliban, hogy eredményes lenne, de lehet nagy ára lenne.
Elvileg igen. Ilyenkor "kiregisztrálják" a sèrültet. Viszont nem tudjuk eleve mennyivel regisztrálták Baldet, annak 60-70?%-a mehet az új szerződèsre, így valószínűleg csak kölcsön jöhet szóba. Körülmènyes az egèsz.
Ez a Messi dolog örök ADU, csak azt felejtjük el, hogy az utolsó éveiben, igazából már Valverde alatti időszakban is közel annyit elvett, mint adott. LE időszakában egyértelműen pozitív a mérleg, de azért pont abból az időszakból volt az a pletyka, mikor Messit akarta padoztatni, akkor mondták neki, hogy ebben az esetben röpülni fog. Sok szempontból LE kevésbé volt szabad, mint Xavi...baas11 írta: ↑2024.01.28. 01:13:59Szerintem meg ki mer egyáltalán erre a kispadra leülni ?! (a kókler szerencse vadászok on kívül mint SEtien persze )
Nem hiszem h Tito vagy LE összeségében nagyobb guru lett volna mint most Xavi … csak nekik volt minimum 1 Messijuk !
Most viszont nagyon más a hajó es mas szelek fújnak …. talan mas tipusú kapitány is kell !
Na végre, valaki ezt is leírta. Nem is értem, hogy Emerytől mit akarnak itt páran. Én amúgy csíptem a PSG-ben, de rettentő betoji volt a fontos meccseken totál átvariálta a csapatot mindig, olyan biztonsági játékot erőltetett, ami egy pillanatig sem volt való a csapatának és mindig ez lett a vesztük. Miközben amúgy szép és eredményes játékot épített fel...
Lesz meg itt kirakott edzo ev vegeig. Tuchel is rosszban van az elnokseggel, Ten Haag is szinte fix repul. Kerdes, hogy ok hosszutavon is bevalnanak-e (nem hiszem). Klopp szerintem eselytelen. Ő pihen. Mourinho vicc lenne, Emery pedig pont ugyanaz, mint Valverde.
Laporta a saját hátsóját viszi a vásárra és nincs nagy kamunév, amit bedobhat (Beckham, Messi, Haaland) Max egy edzőre futja és ezt egy komolyabb ellenjelölt is fogja tudni, nem 100 milliós igazolásokról fog szólni a választás.
Ezek alapján Klopp, Emery, Conte akkor esélyesek lehetnek. Itt már egy Márquez és Gio nagyobb lutri sajnos.